TTH Holstebro-træner vender tilbage efter blodpropper

Pether Krautmeyer er efter to måneders fravær med, når TTH Holstebro spiller semifinale ved Final 4-stævnet

TTH Holstebros kvinder kan nu se frem til igen at have Pether Krautmeyer siddende med på bænken. Foto: Polfoto/Per Rasmussen
TTH Holstebros kvinder kan nu se frem til igen at have Pether Krautmeyer siddende med på bænken. Foto: Polfoto/Per Rasmussen

Pether Krautmeyer er tilbage på trænerbænken, når håndboldklubben TTH Holstebro torsdag aften spiller semifinale ved Final 4-stævnet i pokalturneringen for kvinder.

Den vestjyske klubs cheftræner blev for to måneder siden ramt af to blodpropper i hjernen, og han har siden været sygemeldt.

Det bliver da også fungerende cheftræner Søren Hansen, der kommer til at bære ansvaret på trænerbænken i semifinalen mod Randers HK.

- Det er rigtigt, at jeg kommer til at sidde på bænken, men det bliver i en meget rolig og analyserende rolle, og det er stadig Søren Hansen, der har det sidste ord - og det første, siger Pether Krautmeyer til TTH Holstebros hjemmeside.

Han glæder sig i første omgang bare over at være tilbage i en håndboldhal.

- Jeg er ekstremt glad over, at jeg igen kan være med, selv om det er i en anden udgave og i et andet omfang end normalt. Og forhåbentlig vender jeg tilbage med en sejr, siger Pether Krautmeyer.

Søren Hansen er usikker på, hvordan formen er hos flere af Randers HK-spillerne.

- Vi skal møde nogle spillere, der har været til EM, og på den måde har "kampen". Måske er de trætte, måske er de bare endnu mere oppe i gear.

- Vi har trænet meget fysisk, og i vores træningskamp mod Viborg var vi udfordrede på flere parametre, siger han.

Kampen mellem TTH Holstebro og Randers HK bliver spillet klokken 18 i Jysk Arena i Silkeborg.

To timer senere mødes Viborg HK og FCM Håndbold samme sted i den anden semifinale.

Finalen bliver spillet fredag klokken 16.

Jac Karlsson var på pletten i sidste øjeblik for TTH Holstebro mod GOG. Den scoring kræver fynboerne nu annulleret. Foto: Claus Bonnerup Håndbold GOG dropper protest mod sen scoring mod TTH Holstebro

Esbjergs Estavana Polman i duel med FCMs Trine Østergaard. Foto: Astrid Dalum Håndbold Færdig for sæsonen: Hun erstatter gravid Esbjerg-stjerne

Foto: Lars Poulsen Anden sport Det elskede vi i 2016: Mulles svensker-scoring og nøgen baneløber

1 kommentar
Vis kommentarer