TV: Dansker-specialitet blev rundens bedste

Flensburg Handewitt kan drømme videre om nyt mirakel efter dansk opvisning mod Montpellier

Lasse Svan og Anders Eggert har fulgtes ad igennem hele karrieren fra GOG til Flensburg Handewitt (Foto: Jens Dresling)
Lasse Svan og Anders Eggert har fulgtes ad igennem hele karrieren fra GOG til Flensburg Handewitt (Foto: Jens Dresling)

Det skulle lige være modstanderen, men ellers kan ingen blive træt af at se Svan/Eggert-specialiteten igen og igen.

Vippet er blevet en sand klassiker.

De siamesiske landsholdsfløje, Lasse Svan og Anders Eggert, diskede på ny op med deres glansnummer, da Flensburg Handewitt med en ny kneben 31-30 sejr over franske Montpellier holdt liv i drømmen om et nyt mirakel i Champions League.

Grænseklubben, der lige nu er 'i krig' med landstræner Gudmundur Gudmundsson om brugen af klubbens mange danske landsholdsspillere, er efter en samlet to måls sejr klar til den sidste forhindring, inden det gælder Final 4 i Köln, 28.-29. maj.

Modstanderen i 1/4 finalerne vil blive polske Vive Kielce.

Se også: Landstræneren raser: De kan ikke lide landsholdsspillere

Det lignede ellers en sikker Flensburg-sejr, da Lasse Svan fra sin position på højre fløj valgte at lave et vip fremfor at skyde. Den indøvede detalje førte Anders Eggert ud i livet, da han i modsatte side 'lettede' og kunne score et af sine i alt 12 mål i kampen.

Med showmålet til 20-14 sivede koncentrationen langsomt ud af Flensburg Handewitt, hvis sejr pludseligt kom i fare, men danskerklubben slap med skrækken og vandt en ny et måls sejr og er klar til at møde det polske mesterhold.

Anders Eggert, Lasse Svan og de andre spillere skal starte på hjemmebane mod Vive Kielce, men kampen er endnu ikke fastsat, men skal spilles på en termin, som hedder 20.-24. april.

Tidligere i denne sæson har Flensburg Handewitt i Champions League rundbarberet storhold som f.eks. Paris Handball med Mikkel Hansen, THW Kiel med Niklas Landin, de tidligere mestre Celje, Slovenien med 7 mål og 2 x 10 mål.

Se også: Landin i sit livs form: Se hans nyeste superredning

Se også: Nyt håndbold-kaos: Lækker fortrolige Kolding-dokumenter

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere