TV: Derfor tager Lars C. barselsorlov denne gang

Første gang spillede han kamp dagen efter og var væk en måned med landsholdet – denne gang tager Lars Christiansen barselsorlov

Lars Christiansen lover, at han til barn nummer to nu vil tage barselsorlov før og især efter fødslen for at være der mere for hustruen, Christina Roslyng. Video: Tariq Mikkel Khan)

Denne gang tager han barselsorlov!

Lars Christiansen bliver i marts far for anden gang, og der er ingen slinger i valsen: Håndbold-stjernen bliver pænt hjemme og hjælper Christina Roslyng og den kommende storebror, Frederik, på ni år. Familien, som han i dén grad er blevet genforenet med efter en tre år lang skilsmisse.

- Da jeg blev far til Frederik for ni år siden, var der ikke meget barselsorlov. Dagen efter spillede jeg kamp for Flensburg Handewitt, og kort efter var jeg en måned væk med landsholdet, siger Lars Christiansen.

Chrstina Roslyng er gravid og venter parrets andet barn. (Foto: Lars Poulsen) Danske kendte Roslyng og Christiansen venter barn

Denne gang er han ikke bundet af en kontrakt med en tysk topklub, men jobber som en art freelancer på mange niveauer med eget bureau, talrige foredrag landet over og jobbet som håndbold-ekspert for TV2 Sport, hvor travlheden er overvældende umiddelbart inden kanalstart.

- Jeg har den fordel, at jeg stort set kan styre min tid selv, og denne gang er der slet ingen tvivl om, at jeg prioriterer Christina, fødslen af den lille ny og familien i det hele taget ekstremt højt, siger siger den 42-årige håndboldekspert.

Både Christina Roslyng og Lars Christiansen forsøger at sælge deres boliger. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto) Danske kendte Roslyng hæver prisen på bolig

Efter tre års skilsmisse og en periode med dødsangst og stress fandt Lars og Christina sammen igen i efteråret 2012.

- Jeg har fået chancen igen sammen med Christina, og så gælder det fandme også om at passe på den. Derfor nyder jeg den frihed, der ligger i at sige: Nej, den lørdag har jeg ikke lyst til at tage til håndbold, for den skal jeg bruge sammen med familien, siger Lars Christiansen.

- Men tænk, at jeg har fået den chance igen…  Det er også derfor, det er fantastisk, at vi skal være forældre igen. Frederik er lige blevet ni år.

- Jeg har jo hele tiden gerne villet have flere børn – mine to søstre har hhv. to og fire, og jeg elsker børn. Vi føler, det er den helt rigtige beslutning og er meget, meget glade alle tre, siger Lars Christiansen.

Lars Christiansen, som han fejrede en scoring i sine aktive dage. Lørdag var han tilbage foran et kæmpe håndboldpublikum i Frankfurt. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Håndbold Christiansen stadig stjerne i Tyskland

0 kommentarer
Vis kommentarer