TV: Formidabelt mester-mål af Mikkel Hansen

PSG-stjernen blev igen topscorer - blandt andet med et underhåndsskud af en anden verden

Der er dynamit i armene på Mikkel Hansen for tiden.

Senest illustreret søndag, hvor han med 11 mål var stærkt medvirkende til, at det franske storhold vandt Champions League-gruppekampen mod ungarske Veszprem med 29-27.

I alt er det foreløbig blevet til 54 mål i mesterholdsturneringen - fem flere end nummer to på topscorerlisten, Janko Bozovic fra makedonske Metalurg.

Se også: Trods rødt kort: Mikkel Hansens PSG vandt stjerne-krig

Måske det bedste af dem faldt søndag, på et tidspunkt, hvor Hansen havde bevæget sig væk fra sin vante position på venstre back - over i højre side af banen. Og bum! Ud af det blå tonsede han en ladning energi af en anden verden gennem forsvaret i nettet bag målmanden, der sandsynligvis ikke nåede at fatte noget som helst.

Det er af EHF kåret som rundens næstbedste mål. Du kan se Mikkels hammer og de fire andre kongekasser i videoen herunder:

TV-klippet herover viser alle Hansens 11 træffere. Super-scoringen falder efter et minut inde i klippet til 18-13, og reaktionen fra stjernen er da også et tegn på, at scoringen er noget særligt.

Paris Saint-Germain Handball indtager førstepladsen i Gruppe A efter seks kampe - et point foran netop Veszprem, mens de tyske storhold THW Kiel og Flensburg-Handewitt følger efter med otte point.

Se også: Skjern fik en på Kadetten

Se også: Mikkel gik fødselsdagsamok: 14 kolde i kassen

2 kommentarer
Vis kommentarer