TV: Landins bedste kamp var ikke nok til en sejr

Nikolaj Jacobsens løver vandt topkamp

Niklas Landin stod sin bedste kamp for Kiel men det var ikke nok til en sejr (Foto: Claus Bonnerup)
Niklas Landin stod sin bedste kamp for Kiel men det var ikke nok til en sejr (Foto: Claus Bonnerup)

Rhein Neckar Löwen-THW Kiel 24-20

Landstræner Gudmundur Gudmondssons fornemmelse holdt stik.

Det var ikke nok, at landsholdsanfører Niklas Landin tilbage på sin gamle hjemmebane i SAP-Arena i Mannheim fandt sit gamle jeg frem og stod sin bedste kamp for de 20 dobbelte mestre fra Kiel.

Det havde landstræneren indirekte forudsagt, da Ekstra Bladet forhørte om bossens mening om Niklas Landins skæve start på drømmejobbet i mesterklubben over alle i Tyskland.

- Jeg vil ikke citeres, lød meldingen fra Gudmundur Gudmundsson, som kender Niklas Landin fra deres fælles fortid i netop Rhein Neckar Löwen.

Løverne fra Mannheim og omegn med træner Nikolaj Jacobsen trak med 24-20 sejren på ny det længste strå mod Kiel, fordi Niklas Landins afløser i Rhein Neckar Löwens mål, svenskeren Mikkel Appelgren ikke kun var en anelse bedre, men også havde et langt bedre arbejdsbetingelser med et stærkt forsvar foran sig.

Det var i den ende af banen, at hjemmeholdet vandt topopgøret over et skadesplaget mesterhold og konsoliderede  føringen i Bundesligaen.

Med 12 redninger heraf et straffekast fra Uwe Gensheimer var Niklas Landin efter en stærk periode i starten af 2. halvleg tæt på at bringe Kiel tilbage i kampen.

Efter at have været nede med seks mål ved pausen var det med et kvarter tilbage kun minus et mål, men nogle hovedløse afslutninger og vilde satsninger betød, at Rhein Neckar Löwen kunne trække fra igen.

To gange kunne forsvarsspecialisten, spanske Gedeon Guardiola score fra egen banehalvdel, fordi Niklas Landin var hevet ud og erstattet af en ekstra markspiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer