TV: Ny landstræner går helt amok i timeout

Team Tvis Holstebro slog lørdag rumænske Constanta i EHF Cup'en, men træner Klavs Bruun Jørgensen var langt fra tilfreds med spillernes indsats undervejs i kampen

Klavs Bruun Jørgensen pakkede ikke tingene ind, da TTH-træneren tog en tidlig timeout lørdag. (Foto: Screendump)
Klavs Bruun Jørgensen pakkede ikke tingene ind, da TTH-træneren tog en tidlig timeout lørdag. (Foto: Screendump)

Engagementet fejler ingenting. Det må være den umiddelbare konklusion på lørdagens vilde vredesudbrud fra Tvis Holstebro-træner Klavs Bruun Jørgensen, der leverede en spektakulær timeout, da hans hold var i aktion mod Constanta i EHF Cup'en.

Den kommende træner for kvindelandsholdet pakkede på ingen måde tingene ind, da han forsøgte at få alvoren til at gå op for sine spillere, der var kommet håbløst fra start og få minutter inde i dysten var bagud 1-5.

- Hvad i helvede tænker I på?  I pisser afleveringerne væk. Tag det nu for helvede roligt og gør tingene ordentligt. Det er jo ikke noget mirakel, der er kommet dernede fra. Koncentrer jer, lød den heftige opsang fra Bruun Jørgensen.

FCM-skytte efter ny sejr: Helt klar til slutspillet

Som sagt så gjort, fristes man til at sige. For de danske favoritter kom ovenpå allerede inden pausen, hvor stillingen var 17-16, og i anden halvleg blev der aldrig tvivl om resultatet.

Team Tvis Holstebro skruede op for tempoet og ned for fejlene, og så kunne de rumænske gæster ikke holde trit med værterne. I sidste ende lød sejren på 34-28, og det facit efterlader Klavs Bruun Jørgensens mandskab i toppen af gruppe B, hvor man endnu har sit første nederlag til gode efter to kampe.

Danmark er Europas bedste håndboldnation

Anderledes ser det ud for Constanta, der måtte tage tomhændet hjem fra Danmark og med et enkelt point ligger sidst i gruppen.  Næste opgave i turneringen for Tvis Holstebro bliver en hjemmekamp mod St. Petersburg lørdag i næste uge.

Se Klavs Bruun Jørgensens højlydte raserianfald her:

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter