Annonce:
Annonce:

TV: Rasmus Lauge er gået målamok

Sådan svarer Flensburg-spilleren igen på EM-fiaskoen

Ras,us lauge har mere succes hos Flensburg-Handewitt end på landsholdet (Foto: Lars Poulsen)
Ras,us lauge har mere succes hos Flensburg-Handewitt end på landsholdet (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

En af de store danske EM-skuffelser, Flensburg-Handewitts Rasmus Lauge, har valgt at give både landstræner Gudmundur Gudmundsson og kritikerne svar på tiltale ved at gå målamok.

For anden gang indenfor 72 timer har den 24-årige bagspiller scoret ni mål i en kamp mod et af Bundesligaens absolut stærkeste mandskaber.

Først mod THW Kiel søndag og onsdag mod Rhein-Neckar Löwen.

Danskerens målshow fra søndagens Champions League-opgør mod arvefjenderne fra Kiel, blev genopført tirsdag i Mannheim, hvor et svækket 'danskerhold' viste sig at være stærkest, da topstriden skulle afgøres midt i 2. halvleg.

Spillerbussen kørte uden Mads Mensah

Annonce:

Med ni mål i en udsolgt SAP-Arena i Mannheim, 13.200 tilskuere, som betød sæsonens første hjemmenederlag til Mads Mensah og co., fik Rasmus Lauge sammen med den svenske målmand, Mattias Andersson, med sejren på 25-22 meldt Flensburg-Handewitt  ind i guldkampen i Bundesligaen.

- I træner Ljubomir Vranjes' filosofi passer Rasmus Lauge overraskende ind i rollen som 'joker'. For Rasmus Lauge er Flensburg-Handewitt den ideelle klub, som skal have stor ros for hans udvikling, lyder det rosende fra den gamle landsholdsfløj, Stefan Kretzschmar i en klumme på netsittet, Sport 1.

Den sædvanlige duel, Rhein-Neckar Löwen mod THW Kiel, som ellers har kørt derudad på tredje sæson, har fået et tredje hjul med Flensburg-Handewitts overraskende sejr.

Rasmus Lauge, der i Polen blev ofret af landstræner Gudmundur Gudmundsson på bekostning af hjemmeholdets Mads Mensah, var ustyrlig og skød først hul på den svenske EM-målmand, Mikael Appelgren, inden makedonske Borko Ristovski kom ud for samme behandling.

Flensburg-Handewitt overraskede hjemmeholdet ved at spille uden de to danske landsholdsfløje, Anders Eggert og Lasse Svan Hansen.

Annonce:

Førstnævnte blev kun brugt til at skyde straffekast, mens Lasse Svan Hansen var ukampdygtig med en maveinfektion. det gav i stedet spilletid til svenske Hampus Wanne og serberen Bogdan Radivojevic.

Unikt: Syv modstandere bor inden for 350 meter

Efter sejren har Flensburg-Handewitt sat kurs mod Slovenien, hvor der lørdag spilles den tredje store kamp på seks dage, når grænseholdet i Champions League-kamp skal møde det gamle storhold, Celje.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: