TV: Træner i jubel-interview - men så sker dette...

Et tysk mesterskab blev belønnet med et vådt bagholdsangreb på Kiel-træneren Alfreð Gíslason

TV: SÅDAN AFBRYDER MAN ET INTERVIEW: Kiel-træner Alfreð Gíslason blev udsat for et bagholdsangreb i kølvandet på sejren, der gav det tyske hold Bundesliga-titlen.(Foto: TV3 Sport)
TV: SÅDAN AFBRYDER MAN ET INTERVIEW: Kiel-træner Alfreð Gíslason blev udsat for et bagholdsangreb i kølvandet på sejren, der gav det tyske hold Bundesliga-titlen.(Foto: TV3 Sport)

De ved efterhånden, hvordan man sætter gang i en fest i håndboldklubben THW Kiel.

Med fredagens sejr over Lemgo er det nu blevet til et mesterskab i 10 ud af de seneste 11 Bundesliga-sæsoner, og dermed sikrede holdet fra den nordtyske havneby sig et lille plaster på såret oven på forrige weekends to nederlag ved final 4-stævnet i Köln.

Bedømt ud fra jubelscenerne i kølvandet på triumfen mod Lemgo så det endda ud til, at de triste resultater fra møderne med MKB Veszprém og Vive Kielce var helt glemt.

Rasmus Lauge (billedet) og Rene Toft Hansen er tyske håndboldmestre med THW Kiel. (Foto: Per Rasmussen) Håndbold Danskertrio sikrer tysk håndboldmesterskab

I hvert fald var der fuld skrue på fejringen, der også bød på dansk deltagelse i skikkelse af trioen René Toft Hansen, Rasmus Lauge og Kim Sonne, som alle har aktie i ligatitlen.

Det samme kan siges om holdets træner, Alfreð Gíslason, der heller ikke blev glemt, da hyldesten gik sin gang for fuld udblæsning på mestrenes hjemmebane Sparkassen-Arena.

Spørgsmålet er dog, om islændingen gerne ville have været en del af hæderen foruden, da et af indslagene medførte, at træneren blev udsat for et bagholdsangreb under et interview.

Mikkel Hansen har spillet en fantastisk sæson for PSG, hvilket er blevet belønnet med kåringer til både årets bedste venstre back og årets bedste spiller. (Foto: AP) Håndbold Mikkel Hansen i fransk prisregn: Årets spiller

Heldigvis var hans spilleres arsenal ganske ufarligt, da der var tale om øl, men helt bekvem så Gíslason ikke ud, da han foran rullende kameraer måtte give sin analyse af sæsonen i gennemblødt tilstand.

Mens Kiel vandt guld, gik sølvet for andet år i træk til Rhein-Neckar Löwen, der har Nicklas Landin som målvogter. Det samarbejde ophører dog ved afslutningen på sæsonen, hvorefter den danske keeper skifter til netop THW Kiel.

Se det våde bagholdsangreb på Kiel-træneren i tv-klippet øverst i artiklen.

3 kommentarer
Vis kommentarer