Annonce:
Annonce:

TV2-ansat fik nok: Dolkede FCM-fans trommer

En kameramand hos TV2 fik nok af trommerne under en håndboldkamp i landets bedste række for kvinder

FC Midtjyllands fans fik deres trommer skåret op under lørdagens kamp. Her er det danske fans under VM i Qatar (Arkivfoto: Lars Poulsen
FC Midtjyllands fans fik deres trommer skåret op under lørdagens kamp. Her er det danske fans under VM i Qatar (Arkivfoto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Håndbold

Der var lagt op til drama på banen mellem to af Danmarks mest vindende kvindelige håndboldhold, da FC Midtjylland lørdag tog i mod Viborg på hjemmebanen i Ikast.

Resultatet på banen var der ikke meget spænding eller dramatik over. Den vandt hjemmeholdet klart 28-21. Men mens FCM-spillerne kunne juble på banen, var det noget mere chokerende, hvad der skete på tilskuerpladserne.

Ifølge Herning Folkeblads hjemmeside skulle en kameramand fra TV2 være blevet så træt af hjemmepublikums trommer, at han i pausen trak en hobbykniv og dolkede de to trommer, så de i den grad blev ukampdygtige.

Den bizarre episode bliver nu bekræftet af FCM-direktør Torben Kølbæk.

Annonce:

- Ja, det er rigtigt. En TV2-kameramand gik op til vores trommeslagere i pausen og uden videre skar han to kryds i trommerne med en hobbykniv -  og så gik han ellers igen. Han var åbenbart irriteret over lydniveauet i hallen, og ja - det er jo en effektiv måde at stoppe det på, siger FCM's direktør til Ekstra Bladet.

Torben Kølbæk er naturligvis chokeret over den usædvanlige episode.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende - og jeg har heller aldrig hørt om, at det er sket andre steder. Det er meget bizart.

Direktøren har været i kontakt med TV2, og håndboldklubben har fået en undskyldning, som FCM har accepteret. Men den bizarre handling får konsekvenser for kameramanden.

- Vi har aftalt, at han har karantæne i vores hal i noget tid. Vi er egentlig ikke så bekymrede for, hvordan han vil reagere fremadrettet. Men der kan være nogle fans, der har set sig sure på ham, og så kan situationen pludselig ikke være så sikker, som vi ønsker det. Det er ikke en livskarantæne, men vi må vente og se, hvor lang den bliver, siger Torben Kølbæk.

- Jeg har snakket med kameramanden, og har var naturligvis meget ked af situationen. Han er selv chokeret over, at han kunne finde på at reagere sådan. Vi har snakket om, hvad grunden til det kunne være, men det holder jeg mellem os.

TV2's håndboldredaktør Dan Phillipsen har bekræftet, at der var en upassende situation, og at man undersøger det nærmere.

Ved du noget om episoden? Har du billeder eller video? Kontakt Ekstra Bladet på 1224

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: