Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Tvis henter svensk EM-skytte

Ligaens nummer et forstærker sig med spiller, som Skjern og Aalborg tidligere har droppet

Viktor Östlund, svensk EM-spiller, skal fra næste sæson bombe for Tvis Holstebro (Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN)
Viktor Östlund, svensk EM-spiller, skal fra næste sæson bombe for Tvis Holstebro (Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN)

Håndboldligaens førende mandskab, Tvis Holstebro, har modsat Skjern og Aalborg valgt at satse på den EM-aktuelle svensker, Viktor Östlund.

Den 23-årige venstre back har længe været på vej til dansk håndbold.

I sidste sæson blev spilleren fra Guif Eskilstuna sat i forbindelse med både Skjern og Aalborg, som siden foretrak at hente Markus Olsson og forlænge med Emil Berggren.

Tvis Holstebro, der trods succesen fortsætter med at rense ud, har en plan om, at den nye svensker skal afløse islændingen Sigurbergur Sveinsson, som før denne sæson er blevet hentet til Vestjylland fra Bundesligaen uden at have fået den store succes.

Viktor Östlund har fået en treårig kontrakt med Tvis Holstebro, som nu er oppe på at udskifte et halvt hold til næste sæson.

I målet vil veteranen Rasmus Lind komme tilbage fra Ribe Esbjerg for at støtte nyerhvervelsen, norske EM-målmand Torbjørn Bergerud, som med en dansk mor er halvt dansk. De skal erstatte Jonas Hansen og Nicolai Neupart.

På højre fløj er Kasper Kildelund, GOG, hyret som afløser for EM-reserven, Patrick Wiesmach, som efter endt uddannelse vil ud i verden - og helst til Bundesligaen.

Et nye midterforsvar vil blive med den islandske EM-spiller, Vignir Svavarsson, HC Midtjylland og Jonas Porup, Mors Thy, som skal afløse Anders Oechsler og Søren Tau. Sidstnævnte fortsætter i Ribe Esbjerg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen