Tvis-herrer færdige i Europa

Kravet var en kæmpesejr, men det blev i stedet et smalt nederlag. Tvis Holstebro er færdig i EHF Cuppen

(Arkivfoto: Anders Brohus)
(Arkivfoto: Anders Brohus)

Der var på forhånd lagt op til en uoverkommelig opgave for Team Tvis Holstebros håndboldherrer, hvis holdet skulle videre fra gruppespillet i EHF Cuppen.

Kravet var en sejr på hele 16 mål over Nantes for at tage den andenplads i gruppen, som kunne sende holdet videre, og Tvis Holstebro kom aldrig tæt på. Franskmændene sejrede med 28-27.

Det var tydeligt fra start, at Tvis-spillerne heller ikke troede på, at man havde en chance for at hente en storsejr over et fransk hold, som for ganske nylig tabte med blot et enkelt mål til storholdet Paris Saint-Germain.

Danskerne haltede efter, kom hurtigt bagud med 4-7, og afstanden på tre mål holdt til pausen, hvor Nantes førte med 13-10.

Straks fra anden halvlegs start var der mere fart på hjemmeholdet, og efter godt otte minutter fik det jyske hold kontakt ved 15-15.

Herefter fulgtes de to hold pænt ad, og Tvis kom aldrig i nærheden af den påkrævede storsejr. De franske gæster tog sejren med 28-27 uden at spille sig voldsomt ud.

Dermed avancerer Nantes fra puljen sammen med Göppingen, der bliver toer.

Også Aalborg er færdig i EHF Cuppen for denne gang. Det stod klart allerede inden søndagens sidste gruppekamp på udebane mod den spanske klub Granollers, der holder til uden for Barcelona.

Resultatet blev 24-24, og det kan det danske hold ærgre sig mest over, efter at nordjyderne førte 24-22 kort før tid.

Dermed slutter Aalborg slutter på fire point efter de seks kampe mod Granollers, Magdeburg og Dinamo Bucuresti.

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere