Tvis napper gruppesejren efter ny sejr

Storebror Allan Damgaard gik forrest, da Granollers blev besejret i EHF Cup'en

Tvis Holstebro-Granollers 29-24

Allan Damgaard kom lillebror Michael Damgaard til hjælp, da Barcelona-forstadsklubben Granollers, forsøgte at lamme Tvis Holstebro med at sætte vestjydernes største navn ud med en mandsopdækning.

Missionen lykkedes, men taktikken kiksede.

Det betød bare, at den fire år ældre ,Allan Damgaard selv fik lov at føre sig frem i stedet for at servicere brormand, og storebror sørgede for, at Tvis Holstebro for anden gang på tre sæsoner er klar til at spille kvartfinale i den 'lille' EHF Cup.

Udover at være den store iscenesætter var storebror en flittig målskytte og blev sammen med fløjen, Patrick Wiesmach mest scorende med hver seks mål, da Tvis Holstebro på en stærk 2. halvleg satte tingene på plads og fjernede alt tvivl.

Tvis Holstebro skulle lige vænne sig til mandsopdækningen og de manglende mål fra den normale topscorer, Michael Damgaard, som først i slutfasen fik scoret to gange.

Med sejren er vestjyderne allerede gruppevinder inden den sidste svære gruppekamp, middagsopgøret næste søndag i Rumænien mod Constanta.

Trods indviklede regler kan Tvis Holstebro ende med som sidst at få en dansk modstander i 1/4 finalerne i form af arvefjenden, Skjern, som efter alt at dømme også kommer videre som 2'er fra sin gruppe.

En anden mulighed kan være HSV Hamburg med Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen eller Gorenje Velenje, Slovenien.

I 2012-13 sæsonen kom Tvis Holstebro til Final 4 i Nantes, Frankrig med en samlet 1/4-sejr over KIF Kolding København.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere