Tvis rykker forbi Randers med vigtig udesejr

Nathalie Hagman bidrog med 11 scoringer, da håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro ude slog Randers

Nathalie Hagman var igen en af Team Tvis' bedste, da klubben slog Randers og tog førsteplasen. (Foto: Rasmus Terkelsen)
Nathalie Hagman var igen en af Team Tvis' bedste, da klubben slog Randers og tog førsteplasen. (Foto: Rasmus Terkelsen)

Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro tog en flot udesejr på 30-22, da holdet onsdag aften var på besøg i Randers i kvindernes bedste håndboldrække.

Den svenske Team Tvis-spiller Nathalie Hagman var med hele 11 scoringer stærkt medvirkende til sejren, der betyder, at holdet rykker forbi Randers i tabellen.

Team Tvis placerer sig efter kampen på tredjepladsen i Primo Tours Ligaen. Det kan dog ændre sig senere onsdag aften, når de øvrige kampe i ligaen er blevet afviklet.

Se også: Tvis-chef efter 14 måls-sejr: Vi brænder for meget

På trods af det overbevisende slutresultat var kampen tæt i første halvleg. Føringen skiftede flere gange undervejs, men Team Tvis Holstebro kunne gå til pause med en føring på 17-15-efter scoring i sidste sekund af topscorer Nathalie Hagman.

I starten af anden halvleg satte udeholdet sig fra starten på opgøret. Med fire scoringer i træk bragte Team Tvis Holstebro sig på 21-15, inden hjemmeholdet kom på tavlen for første gang i anden halvleg og reducerede til 16-21.

Team Tvis Holstebro så sig dog ikke tilbage og kunne dermed rejse hjem fra Randers med en sikker 30-22-sejr i bagagen.

I Viborg vandt hjemmeholdet en kneben 28-27-sejr over København Håndbold. Viborg havde ellers været bagud med hele 11-17 undervejs, men formåede altså at vende kampen til sidst. Viborg indtager dermed tredjepladsen i kvindernes håndboldliga.

Også Nykøbing Falster Håndbold sejrede onsdag aften, da det blev til en sejr på 31-29 ude over HC Odense. Efter sejren ligger Nykøbing Falster på fjerdepladsen i ligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere