Tysk medie: Pytlick kan blive ny landstræner

Jan Pytlick kan være på vej mod endnu et nyt job

Her kan du se interview med Pytlick umiddelbart efter fyringen

Jan Pytlick blev efter adskillige år på posten som landstræner for det danske kvindelandshold fyret efter syvendepladsen ved decembers EM-slutrunde.

Pytlick var hurtig til at få job som medkommentator på TV2 SPORT og i sidste uge også et job i den sportslige ledelse som en slags trænerkonsulent hos den makedonske storklub Vardar Skopje.

Jan Pytlick bliver i første omgang tilknyttet den tekniske stab i HC Vardar Skopje. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Her er Pytlicks nye klub

Her kan man imidlertid hurtigt ryge ud i kulden, som Kim Rasmussen blev det efter få uger som klubbens træner i januar.

Og måske er Pytlick allerede ved at kigge på et andet job. Ifølge tyske Sport1, så fører det tyske håndboldforbund nemlig 'lovende forhandlinger' med danskeren.

Her kritiserer Pytlick DHF

Jan Pytlick under EM-slutrunden i Ungarn i december. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Håndbold Ekspert: Jan Pytlick er meget modig

Bliver 47-årige Pytlick tysk landstræner, så kan han afløse en anden dansker på posten. Heine Jensen blev nemlig ligeledes fyret efter vinterens EM.

Pytlick har med det danske landshold været med til at sikre OL-guld i 2000 og 2004, mens han vandt EM i 2002 og har bronze fra 2004 og 2013.

(Foto: Lars Poulsen) Håndbold Pytlick skal skabe et hold af Vardars individualister

Sådan lød det, da Pytlick kom hjem fra den skuffende EM-slutrunde

0 kommentarer
Vis kommentarer