Ufattelig øretæve til Aalborg

Jesper Nøddesbo og resten af verdensstjernerne fra Spanien hakkede Aalborg Håndbold i stykker i Champions League

Martin Larsen og Aalborg blev holdt i kort snor søndag af Barcelona-stjernerne. (Foto: René Schütze)
Martin Larsen og Aalborg blev holdt i kort snor søndag af Barcelona-stjernerne. (Foto: René Schütze)

Aalborg-Barcelona 11-31 

Pinligt er langt fra dækkende for, hvad Aalborg udsatte en udsolgt hjemmebane og hundredetusinder af TV-seere for i Champions League-opgøret mod mægtige Barcelona.

Nordjyderne nåede lige akkurat at score 11 gange, da VM-reserven, Morten Slundt med få sekunder tilbage af ydmygelsen passerede en velspillende Moreno Perez de Vargas i spaniernes mål.

Det skete under klapsalver fra et taknemmeligt publikum, som fornemt hyldede sine helte i de lange og ydmygende 60 minutter.

Selv om den norske landsholdsmålmand Ole Erevik undervejs havde noget, som kunne kaldes for redninger, scorede Kiril Lazarov, Nikola Karabatic m.fl. efter behag og uddelte bank af en størrelse, som et dansk hold ikke tidligere har været udsat for så langt fremme i Champions League.

20 måls forskel er uhørt og udstillede igen Aalborgs Champions League problemer på hjemmebane, hvor nordjyderne kun har fået et point i denne sæson med uafgjort mod schweiziske Kadetten Schaffhausen.

For et år siden i en tilsvarende kamp formåede Aalborg trods alt at spille lige op med Barcelona i de første 30 minutter og kun tabe med syv mål i den første 1/8-finale.

- Vi havde håbet, at vi kunne presse Barcelona og give tilskuerne en lige kamp og en stor oplevelse, sagde venstrehåndsskytten Martin Larsen.

- Lige nu er vi meget skuffet over os selv.

Nordjydernes 1. halvleg var endnu værre, end hvad Danmarks anden deltager blandt 'de store', KIF Kolding Københavns, præsterede lørdag i Zagreb, men mens Danmarks nr. 1 fik reddet stumperne efter pausen, fortsatte Aalborgs nedtur i de sidste 30 minutter.

 

Der var intet, som fungerede, selv om træner Jesper Jensen gjorde alt for at få sine spillere på sporet.

I timerne op til ydmygelsen havde direktør Jan Larsen ellers varmet sponsorer og andre gæster op med, at Aalborg f. eks. havde slået KIF kolding København, der i oktober spillede uafgjort mod Barcelona, lige som det blev til uafgjort mod ungarske Pick Szeged, der fredag slog Niklas Landin og Co. fra Rhein Necker Löwen.

Så direktøren nåede også at afvise en påstand om, at Barcelona ville vinde 1000 kampe ud af 1000 mod aalborg.

Efter kampen og 20 måls-nederlaget kan der ikke være mange, som vil give direktøren ret.

23 kommentarer
Vis kommentarer