Annonce:
Annonce:

Uheldig EM-helt: Jeg har aldrig haft så voldsomme smerter før

EM ryger: Landsholdsspilleren forudser en flere måneder lang genoptræning, når hun har haft hånden i gips i seks uger

Line Jørgensen modtager behandling umiddelbart efter sit uheld torsdag aften i Haderslev. Foto: Ernst van Norde
Line Jørgensen modtager behandling umiddelbart efter sit uheld torsdag aften i Haderslev. Foto: Ernst van Norde
Annonce:
Følg Håndbold

Line Jørgensen slap med skrækken, lød den første melding – den viste sig desværre at være løgn!

Konklusionen efter de første undersøgelser af landsholdsspillerens venstre håndled efter uheldet torsdag aften i Haderslev mod Rusland var for optimistisk, og nu må Klavs Bruun Jørgensens skrantende landshold altså tage til EM uden den rutinerede skytte.

- Jeg har en god bekendt, der er ortopædkirurg. Jeg bad ham kigge på billederne, og han var sådan set ikke i tvivl – men henviste mig for en sikkerheds skyld til en meget dygtig håndkirurg, der sagde det samme: Der er desværre et brud på en knogle helt oppe ved håndleddet, og desuden er et ledbånd gået i stykker, siger Line Jørgensen.

Annonce:

Hun bliver onsdag opereret på en privatklinik, hvor den brudte knogle skal fikseres og efterfølgende i gips i seks uger. Derefter venter en lang og kedelig genoptræning. Line Jørgensen når under ingen omstændigheder at blive klar til EM i Sverige, hvor løjerne fløjtes i gang om mindre endt to måneder.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, og jeg er da også ked af, at jeg ikke kan spille for min rumænske klub. Jeg har givet besked til min træner Jacob Vestergaard, og klubben er selvfølgelig også ærgerligt over, det er sket. Men sket er sket, og nu er der intet at gøre ved det, siger Line Jørgensen.

- EM ryger, og jeg er også ude af en masse kampe for klubben. Det er to slemme ting på en gang, og når det så kommer oven i, at jeg har været knæskadet i månedsvis i foråret, er det naturligvis surt, at jeg skal rende ind i en håndskade. En ret slem en, faktisk.

Annonce:

- Jeg er uddannet fysioterapeut og havde allerede torsdag aften en mistanke om, at det måtte være for godt til at være sandt, hvis jeg var sluppet fra den landing uden brud. Min mistanke viste sig desværre at holde, og jeg ved også, at genoptræningen kan blive langvarig og sagtens strække sig forbi de tre måneder. Ledbånd tager tid, konstaterer Line Jørgensen.

Line Jørgensen har været i pine før, men aldrig oplevet så voldsomme smerter som i torsdags. Foto: Ernst van Norde
Line Jørgensen har været i pine før, men aldrig oplevet så voldsomme smerter som i torsdags. Foto: Ernst van Norde
 

Hun husker ikke faldet i detaljer, men har set klippet på TV2:

- Jeg bliver kantet i et gennembrud, bliver drejet lidt rundt og tager så fra med hånden i faldet. Håndleddet bliver krøllet helt rundt. Det ser faktisk lidt mærkeligt ud – og heller ikke så rart, siger Line Jørgensen.

- Det gjorde rigtigt ondt, og jeg vil sige, at nok har jeg haft smerter før – men ikke nogen, der matchede det her. Derfor tænkte jeg også, at det ikke kunne passe, hvis jeg var sluppet så heldigt. Jeg fik desværre ret.

Grimt uheld i storsejr: Det skete der med landsholdsprofil

Udstillet igen: Danmark blev klædt helt af

Norsk hån efter storsejr: Legestue mod Danmark

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: