Umuligt mål: Det burde ikke kunne lade sig gøre...

Den bosniske håndboldspiller Dusko Celica sikrede sit kroatiske hold, Zagreb, videre avancement i Champions League med et mål, der burde være umuligt at score

Vi har før set Mikkel Hansen hamrer bolden i kassen fra en umulig vinkel på et frikast, efter tiden var løbet ud.

Danskeren sikrede sit hold en vigtig sejr mod Rusland tilbage til OL i 2008, da han skruede bolden i fjerneste hjørne fra ni meters afstand.

Men Mikkel Hansen må nok indrømme, at han har fundet sin overmand.

Den bosniske håndboldspiller Dusko Celica scorede nemlig et mål i weekenden, som ikke burde være muligt at score!

Håvard Tvedten ærgrer sig over nederlaget søndag. (Foto: Anita Graversen) Håndbold Aalborg skal ud i gyser efter CL-nedtur

Celicas hold, Zagreb, spillede en afgørende Champions League-kamp mod spanske Rioja - og ved stillingen 30-30 fik det kroatiske hold tildelt et frikast tæt på midterlinjen. Det vil sige cirka 15 meter fra Riojas mål...

Champions League-debutanten Celica besluttede sig for at tage sig af det nærmest umulige kast og gå efter dét mål, der ville sikre Zagreb videre avancement til 1/8-delsfinalerne.

Og mod alle odds lykkedes det Celica at skyde forbi fem-mandsmuren og forbi målmanden, der nu heller ikke så alt for godt ud i situationen.

Men det var Celica og resten af Zagreb-holdet fløjtende ligeglade med, og spillerne og resten af hallen brød ud i en kæmpe jubel-rus efter mirakel-scoringen.

Celica blev den helt store helt i CL-opgøret i lørdags. (Foto: All Over Press)
Celica blev den helt store helt i CL-opgøret i lørdags. (Foto: All Over Press)

Hovedpersonen selv havde også en tro på, at han kunne lave det umulige mål.

- Jeg sagde til min træner, at han skulle skifte mig ind, for jeg havde en fornemmelse, at jeg ville score det afgørende mål. Jeg var helt sikker på, at den ville gå ind, udtalte Celica til den kroatiske side 24sata.

Udover Zagreb er Kiel og PSG også klar fra pulje A til knald eller fald kampene i Champions League.

Se den vanvittige scoring øverst i artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer