Ung dansk Kiel-målmand skifter klub i Tyskland

Kim Sonne har spillet i mesterklubben Kiel, men efter næste sæson skal han en tur i den næstbedste række

Den unge håndboldmålmand Kim Sonne skifter fra TWh Kiel til GWD Minden i Tyskland.

Det oplyser Minden på sin hjemmeside.

- Kim er en ung målmand med et stort potentiale og lige så store ambitioner, siger træner Frank Carstens til Mindens hjemmeside.

- Ved samarbejde med vores målmandstræner, Malik Bsirevic, og vores anden målmand, Gerrie Eijlers, ser vi et stort potentiale i vores nye målmandsduo, tilføjer han.

TV: SÅDAN AFBRYDER MAN ET INTERVIEW: Kiel-træner Alfreð Gíslason blev udsat for et bagholdsangreb i kølvandet på sejren, der gav det tyske hold Bundesliga-titlen.(Foto: TV3 Sport) Håndbold TV: Træner i jubel-interview - men så sker dette...

Rasmus Lauge (billedet) og Rene Toft Hansen er tyske håndboldmestre med THW Kiel. (Foto: Per Rasmussen) Håndbold Danskertrio sikrer tysk håndboldmesterskab

Kim Sonne skiftede i 2014 Skive fH ud med Kiel, hvor det blev til sporadisk spilletid i den tyske mesterklub.

- Minden er ligesom THW Kiel en traditionsklub, og jeg kan se frem til en masse spilletid. Det er det næste skridt fremad for mig, lyder det fra 22-årige Kim Sonne.

Kim Sonne har underskrevet en toårig kontrakt med Minden, der i den forgangne sæson sluttede som nummer 16 i den tyske Bundesliga og derfor MÅ en tur i den næstbedste række.

0 kommentarer
Vis kommentarer