Ungareren fra Viborg slagtede Danmark

- Danmark var under niveau, og vi var over, siger Mikkel Hansens tidligere klubkammerat fra Paris

Mikkel Hansen i brædderne. Billedligt talt blev han og Danmark smadret af en tidligere klubkammerat fra den franske hovedstad. Foto: Lars Poulsen
Mikkel Hansen i brædderne. Billedligt talt blev han og Danmark smadret af en tidligere klubkammerat fra den franske hovedstad. Foto: Lars Poulsen

ALBERTVILLE (Ekstra Bladet): Det var en gammel kending fra Viborg, der sænkede Danmark med to vitale scoringer til allersidst. 32-årige Gabor Csaszar spillede i Danmark fra 2007 til 2009, inden den begavede playmaker via Chambery tæt på Albertville, Veszprem og selveste Paris Handball på hold med Mikkel Hansen nu er landet i schweizisk håndbold.

Ungareren har en simpel forklaring:

- Vi kæmpede for vore liv! Vi har en del spillere, der formentlig ikke har så mange slutrunder tilbage for landsholdet, og sådan kæmpede vi. Som om det var den sidste kamp.

- I var vel også klogere i præcis denne kamp?

- Ja, det er sandt, og vores forsvar fungerede virkelig, og så kan vores målmand gøre et langt bedre job. Når det virker, kan vi bygge på med andre ting som f.eks. kontra. Forsvaret gav power til vores angreb, og når alt fungerer, kan meget lade sig gøre. Men i dag var det jo nærmest helt magisk.

- Magisk?

- Ja, for vi kæmpede alt, hvad vi kunne. Den olympiske mester møder de fyre, der er blevet nummer fire i den anden gruppe… På papiret ville alle inden kampen have vurderet, selvfølgelig, at Danmark ville vinde. Men vi fik fornemmelsen fra start, at vi havde denne kamp i vore egne hænder, og jeg synes, det var… Magnifique!

- Men vel også mod et dansk hold under vanlig standard?

- De spillede under standard, men vi spillede også helt til vores top og holdt dem dermed nede. Så det er en kombination af de to ting, men lad os være positive og sige, VI var gode i dag.

- I var også befriet for forventningspres?

- Jo, men normalt siger man, at Ungarn ikke kan levere, når det er let, mens vi kan levere, når vi er under maksimalt pres. Lad os sige det på denne måde, at i dag var vores absolut sidste chance.

- Hvor langt kan I gå?

- Puh, det ved jeg ikke. Vi skal vist nøjes med at tænke på kampen mod Norge…

Se også: Mikkel: Jeg er rasende

Se også: Storskytten fnøs og skred i skuffelse efter VM-chokket

Se også: Revser søforklaringerne efter VM-chok: Det har været ens for alle

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere