Van der Vaarts smarte trick: Bestikker hende med bland selv-slik

Rafael van der Vaart vækker begejstring på Team Esbjergs udebaneture

Rafael van der Vaart leverer bland selv slik til Esbjergs udebaneture. Foto: Claus Bonnerup
Rafael van der Vaart leverer bland selv slik til Esbjergs udebaneture. Foto: Claus Bonnerup

Han er færdig som professionel fodboldspiller efter tvivlsomme ophold i FC Midtjylland og Esbjerg, men Rafael van der Vaart begejstrer stadig i det jyske.

Den tidligere topspiller med klubber som Real Madrid og Tottenham på CV'et bidrager således løbende til at holde på en af kæresten Estevana Polmans holdkammerater i Team Esbjerg.

Og det foregår ganske enkelt ved hjælp af bland selv-slik til udebaneturene, skriver Jydske Vestkysten.

Ifølge avisen køber Rafael van der Vaart for 100 kroner blandet slik til norske Marit Frafjord, hver gang holdet spiller på udebane.

34-årige Marit Frafjord forlængede sin kontrakt i november, og noget kunne tyde på, at bonusaftalen om en ordentlig sæk bland selv guf har været med til at overbevise nordmanden om at fortsætte i det vestjyske. Det bekræfter en grinende Estavana Polman over for avisen.

- I sådan en situation gælder alle tricks. Vi ville så gerne beholde hende, så derfor aftalte vi, at 'Raf' måtte på banen.

- Nogle gange er han tæt på at glemme det, men så skynder han sig ned i byen og får det købt. Der er ingen vej udenom, siger Estavana Polman ifølge Jydske Vestkysten.

Artiklen fortsætter under billedet..

Marit Frafjord får bland selv slik af Rafael van der Vaart. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Marit Frafjord får bland selv slik af Rafael van der Vaart. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
 

Ifølge Marit Frafjord havde Rafael van der Vaart 'blot' købt for 91 kroner til lørdagens kamp mod Kristiansand i Champions League, men det forhindrede ikke esbjergenserne i at vinde 35-31.

Rafael van der Vaart kom til FC Midtjylland og dansk fodbold i 2016, inden han skiftede til Esbjerg i august 2018. Få måneder senere stoppede han karrieren, men siden da har han optrådt sporadisk for Esbjergs Serie 4-hold.

Rafael van der Vaart i aktion for Esbjergs Serie 4-hold. Foto: Christer Holte
Rafael van der Vaart i aktion for Esbjergs Serie 4-hold. Foto: Christer Holte

Wissam Ben Yedder bærer rundt på en voldsom prisseddel. Foto: GUILLAUME SOUVANT/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Barça byder halv milliard

José Mourinhos svar gav anledning til mere spekulation om Christian Eriksens situation. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Premier League Kryptisk Mourinho om Eriksen: - Det burde ikke ske

Mikkel Kaufmann skal bombe for FCK fra sommer. Foto: Jens Dresling Sport Analyse: FCK's røverkøb til 25 millioner

 

17 kommentarer
Vis kommentarer