Verdens bedste om Danmark: I kan altid vinde medaljer

Cristina Neagu spiller til hverdag sammen med Camilla Dalby. - Men vi har ikke snakket om Danmark. Vi kender Denmark-style!

Cristina Neagu mener nok, at Danmark kan vinde EM-medaljer. (Foto: Lars Poulsen)
Cristina Neagu mener nok, at Danmark kan vinde EM-medaljer. (Foto: Lars Poulsen)

DEBRECEN (Ekstra Bladet): De kalder hende uden tøven verdens aktuelt bedste håndboldspiller. De danske spillere er ikke karrige med rosen, når det gælder Cristina Neagu, der hamrede ti bolde i kassen og servicerede sine medspillere med dræbende gavmildhed.

- Jeg er skuffet, for vi førte det meste af kampen. Vi spillede meget bedre i dag end mod Norge for to dage siden, og det er selvfølgelig ikke sjovt, når modstanderen scorer i de sidste fem sekunder af kampen. Så er man skuffet, siger superstjernen.

- Hvad synes du om Danmark?

- Det ved jeg ikke. For mig er det vigtigste mit eget hold, og hvordan vi forbereder os til den næste kamp. Vi spillede virkelig skidt mod Norge, men nu skal vi steppe op og slå Ukraine, og så må vi se, hvad der sker derefter i turneringen.

- Kan Danmark gå i slutspillet?

- Det ved jeg ikke. Det må I spørge dem om. Jeg synes, Danmark er et godt hold, der altid har en chance for at spille med om topplaceringerne.

Kristina Kristiansen var meget tilfreds med den måde, Danmark kom igen på i den uafgjorte kamp mod Rumænien. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Mulle efter Rumænien-remis: Det var vildt!

- Hvad med jer selv?

- Vi tænker slet ikke så langt lige i øjeblikket. Hvis vi slår Ukraine, går vi formentlig videre med et point, og så må vi se, hvad der sker.

- Hvad er jeres ambition for EM?

- Det ved jeg ikke. Du så, hvordan vi spillede i den første kamp, så det klogeste er vist at fokusere på det næste opgør. Alle vil naturligvis gerne spille for medaljer,

- Du spiller sammen med Camilla Dalby - har i snakket Danmark før kampen?

- Nej, faktisk ikke. Det er heller ikke nødvendigt, for vi spiller mod det danske hold næsten hvert år, så vi kender Denmark-style og alting. I dag tror jeg, det var sjovt for tilskuerne, men uheldigvis tabte vi et point i de sidste fem sekunder af kampen, siger Cristina Neagu.

Men en udligning til allersidst sikrede Susan Thorsgaard Danmark et enkelt point mod Rumænien. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Hun reddede Danmark: Vi fejrer uafgjort som en sejr

Maria Fisker jubler med Stine Jørgensen, to af de bedste danske spillere i den uafgjorte kam mod Rumænien. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Dansk point i ekstrem gyser

0 kommentarer
Vis kommentarer