Vi havde været færdige med et nederlag

Skjerns anfører Thomas Klitgaard blev overrasket

Skjerns anfører Thomas Klitgaard (Foto: Claus Bonnerup)
Skjerns anfører Thomas Klitgaard (Foto: Claus Bonnerup)

- Hvis vi havde tabt, ville vi have været færdige, inden vi var kommet i gang. I Champions League skal hjemmekampene vindes.

Skjerns anfører Thomas Klitgaard nåede at få masser af  sved på panden, da de rumænske mestre fra Baia Mare viste sig at være langt mere sejlivet, end vestjyderne havde forventet.

Resultatet 32-28 er ikke retvisende for de problemer, som hjemmeholdet var ved at løbe ind i mod slutningen, hvor gæsterne kun var bagud med to mål.

Skjern vendte tilbage med sejr

Heldigvis havde træner Ole Nørgaard held med at skifte ud på målmandsposten, hvor nordmanden Magnus Dahl afløste en ellers velspillende Søren Pedersen.

Det gav ekstra nerver, at en ellers sikker straffekastskytte som Lasse Mikkelsen brændte ved 30-27, men heldigvis vågnede Rene Rasmussen, lige som  Lasse Mikkelsen fik gjort skaden god igen.

- Baia Mare var faktisk et godt hold. Meget bedre end vi regnede med, siger Thomas Klitgaard.

- Vi slappede vistnok af for tidligt, men vi var trods alt i stand til at svare tilbage og hive sejren hjem.

- Alt andet ville have en katastrofe, siger Thomas Klitgaard, der var overrasket over, at rumænerne var så godt spillende og ikke mindst godt skydende.

GOG giver Skive nye klø i håndboldligaen

Skjern er kommet i gang med Champions League efter 12 års fravær, og målet for vestjyderne er at slutte som enten nr. 1 eller nr. 2 i gruppespillet, hvorefter der spilles på kryds med den anden gruppe om at spille med en 2'er fra en af de to grupper med alle de store hold, deriblandt KIF Kolding København.

Umiddelbart er der lang vej, men med sejren over Baia Mare blev vejen trods alt en smule kortere.