Viborg hjælper Mulle nærmere slutspil

Silkeborg-Voel tabte klart til Viborg og skal bruge hjælp i sidste spillerunde for at komme i slutspillet

Silkeborg-Voel tabte til Viborg, og det kan bane vejen for Mulle og Nykøbing Falster i slutspillet (Foto: Astrid Dalum)
Silkeborg-Voel tabte til Viborg, og det kan bane vejen for Mulle og Nykøbing Falster i slutspillet (Foto: Astrid Dalum)

Håndboldkvinderne i Silkeborg-Voel kan ikke selv afgøre, om holdet skal slutte i top-seks og dermed fortsætte til slutspillet.

I næstsidste spillerunde tabte holdet lørdag eftermiddag klart med 21-25 til Viborg, og dermed er silkeborgenserne et point efter Nykøbing Falster, der lige nu indtager den eftertragtede sjetteplads.

For at komme i slutspillet skal Silkeborg-Voel have flere point i udekampen mod SK Aarhus, end Nykøbing Falster får i mødet med Tvis Holstebro i sidste spillerunde på onsdag.

Umiddelbart var der da heller ikke meget medaljeklasse over den præstation, som Silkeborg-Voel leverede foran eget publikum mod Viborg.

Se også: Grundspillets vinder er fundet

Se også: Mulles hjemmebane: Tilskuer saboterer angreb

Klubben med det beskedne budget har ellers været en positiv overraskelse i denne sæson, og ifølge træner Jakob Andreasen er årets målsætninger allerede indfriet, så en plads i slutspillet vil kun være en bonus.

Silkeborg-spillerne kunne altså gå på banen uden det store præstationspres, men spillet hang i perioder temmelig dårligt sammen, og Viborg havde stort set hele kampen igennem et forspring.

Ved pausen var viborgenserne foran 13-10, og efter 13 minutters spil af anden halvleg var stillingen 20-14 og føringen altså øget til seks mål.

Jakob Andreasen tog en timeout for at få styr på sine tropper, og hjemmeholdet fik da også stoppet blødningen, uden at det dog for alvor blev spændende i slutfasen.

Viborgs sejr betyder, at den 14-dobbelte mesterklub passerer Randers i tabellen og indtager fjerdepladsen før sidste spillerunde.

Husker I dengang i 2013, hvor Viborg kunne nå at tørre hænder, inden de scorede på kontra mod Nykøbing Falster:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere