Viborg sælger dansk landsholdsspiller

Stine Bodholt stopper i Viborg til sommer og skifter til udenlandsk klub, der har købt hende fri

Stine Bodholt forlader Viborg til fordel for udenlandsk klub. Foto: Vidar Ruud
Stine Bodholt forlader Viborg til fordel for udenlandsk klub. Foto: Vidar Ruud

Håndboldspilleren Stine Bodholt stopper i Viborg HK efter sæsonen. Således oplyser klubben i en pressemeddelelse, at landsholdsstregen er blevet købt fri af sin kontrakt to år før dens udløb.

Klubben havde papir på Bodholt indtil sommeren 2021, men en udenlandsk klub har købt hende fri efter at have rettet henvendelse til Viborg, fortæller direktør Henrik Dahl.

- Det tilbud har vi selvfølgelig haft op til grundig overvejelse, da Stine er en fantastisk spiller, der har en stor rolle på vores hold. Samtidig har Stine også været ærlig omkring sit ønske om at prøve kræfter i en udenlandsk klub, så det tog vi højde for, da vi indgik kontrakt med hende.

- De betingelser, der skulle opfyldes ved et skifte i indeværende kontrakt, er blevet opfyldt af hendes kommende klub, siger Henrik Dahl.

Stine Bodholt kan juble over klubskifte til udlandet. Foto: Lars Poulsen
Stine Bodholt kan juble over klubskifte til udlandet. Foto: Lars Poulsen
 

Ifølge TV2 Sports oplysninger bliver den franske klub Nantes den kommende arbejdsgiver for Bodholt, der var med landsholdet til EM i december.

Den 29-årige Bodholt var ungdomsspiller i Viborg, inden hun skiftede til Skive i 2008. Her tilbragte hun seks år, inden karrieren førte hende til Team Esbjerg i 2014. To år senere gik turen tilbage til Viborg.

Nu skal hun for første gang prøve sig af i udlandet efter en "fantastisk tid i Viborg".

- Det er min by og min klub, og jeg har været utroligt glad for at spille her. Men jeg vil rigtig gerne til udlandet og prøve mig selv af og samtidig få lidt nye udfordringer.

- Det er nu, hvis det skal være, og jeg tror på, at jeg kan rykke mig som spiller ved at prøve kræfter med en anden mentalitet og spillestil, siger Stine Bodholt.

Hun debuterede på A-landsholdet i 2014.

Anne Mette Hansen spiller i en af Europas absolutte topklubber, og lønnen er derefter. Kathrine Heindahl (th) driver en web-shop ved siden af jobbet i Odense Håndbold. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Se EM-pigernes løn: Stjerne scorer millioner - lærlingen bor hos mor og far

Foto: Olivia Loftlund. Boksning Palle revser håndbold: - Hvor er den sportslige værdi?

Norske Veronica Kristiansen er tæt på at få revet blusen af, ligesom de norske håndboldkvinder ikke længere sidder på nogen af de tre store titler. Foto: Ritzau Scanpix/Vidar Ruud Håndbold Nu er det slut: - De er strippet for alt

Oliver Meng kan blive Danmarks yngste verdenmester nogensinde. Foto: Per Rasmussen. Boksning Ny boksestjerne: - Jeg holdt nytår med Mulle

0 kommentarer
Vis kommentarer