Ville bryde ind i cockpit: Håndboldhold overmander passager

Der opstod kæmpe drama på ruten mellem Frankfurt og Beograd, da en forvirret mand skabte en scene og forsøgte at få adgang til cockpittet i et Lufthansa-fly

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Et serbisk håndboldhold fik sig noget af en oplevelse søndag middag, da de var på vej hjem efter et Champions League-opgør i Portugal.

Vojvodina havde fået gedigne tæsk af Porto dagen forinden med hele 37-15 (!), og derfor var det en flok slukørede spillere, der mellemlandede i Frankfurt søndag morgen og satte sig i retning mod Beograd.

Men det serbiske hold livede i den grad op kort inde i flyturen, da en passager begyndte at opføre sig meget mærkværdigt.

Pludselig forlod manden sit sæde og spurtede hen mod cockpittet. Her begyndte passageren at banke på døren, mens han råbte, at der skulle åbnes op, da han havde det dårligt.

Klavs Bruun knytter næven. Han har sagt nej til Vild med dans - men kunne nu godt overveje at tjene et par billige pr-point... (Foto: Lars Poulsen) Håndbold TV: Nej, nej og atter NEJ til Vild med dans

- Jeg åbner nødudgangen, hvis I ikke lukker mig ind, skulle manden have råbt ifølge serbiske medier.

Situationen nåede dog heldigvis ikke at udvikle sig til mere, for Vojvodina-spilleren Aleksej Rastvorcev og assistent-træneren for holdet, Milan Mirković, fik overmandet den forvirrede passager.

Manden blev fastspændt og overvåget resten af turen, inden han blev anholdt af serbisk politi, da flyet landede sikkert lidt over middag.

Resten af passagerne havde ikke lagt mærke til episoden, da hændelsen skete langt fremme i flyet, men de blev klar over optrinnet, da Lufthansa-flyet nåede sin destination.

Vojvodinas klubformand, der også var med på turen, havde lagt mærke til den forvirrede passager, der ifølge serbiske medier er jordaner med amerikansk pas, allerede inden flyet lettede.

Jan Pytlick får en lufttur efter den dramatiske sejr i OL-finalen i 2004. Fire uger tidligere sejlede truppen larmende berusede rundt i Aalborg aftenen før en kamp mod Norge. (Foto: AP) Håndbold Pytlick: Vi drak os i hegnet før OL-guldet

- Han virkede mærkelig fra start af. Mit indtryk var, at han var en psykisk ustabil mand. På flyturen skiftede han sæde flere gange, og på et tidspunkt begyndte han at snakke til mig. I samtalen blev jeg klar over, at han var sindsforvirret. Inden for 2-3 minutter nåede han at stille mig ti forskellige spørgsmål om alt mellem himmel og jord, forklarer Milan Đukić til RTV.

Lufthansa har bekræftet, at en episode med en passager fandt sted i det omtalte fly.

39 kommentarer
Vis kommentarer