Annonce:
Annonce:

Ville hjælpe spiller med flækket øjenbryn: Så flækker lægen sit eget

- Vi var flade af grin, mens blodet silede ned på gulvet, fortæller Allan Damgaard efter grotesk optrin under håndboldkamp

Den er i vinkel, siger Allan Damgaard, der flækkede et øjenbryn - det samme gjorde lægen, da han skvattede over en stol... Foto: Claus Bonnerup
Den er i vinkel, siger Allan Damgaard, der flækkede et øjenbryn - det samme gjorde lægen, da han skvattede over en stol... Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Håndbold

Blodet flød i stride strømme i Silkeborg, da der gik Gøg og Gokke i et dramatisk opgør mellem BSV og Ribe Esbjerg.

Først flækkede Allan Damgaard et øjenbryn, så styrtede den til-ilende læge over en stol, hamrede hovedet i gulvet – og flækkede SIT øjenbryn. Men doktoren havde heldigvis en praktikant med, der for ud i omklædningsrummet og lappede begge de uheldige helte sammen.

- Vi var flade af grin, fortæller Allan Damgaard efter kampen.

- Jeg lå på gulvet og kiggede på vores læge, der også sad med blodet dryppende fra øjenbrynet. Så eksploderede vi begge to af grin, inden reservelægen lappede mig sammen først og derefter tog sig af lægen. Det gik alligevel temmelig stærkt, jeg tror, jeg var på banen, inden der var gået fire minutter fra uheldet, siger Allan Damgaard.

Annonce:

Landsholdsbobleren havde fået til opgave at give supertalentet Jacob Holm special-opvartning. Efter 12 minutter knaldede de to hovederne sammen, og så gik der blodigt drama i den. Allan Damgaard ville under behandling hurtigst muligt, og Kasper Saxtrup kom løbende ned fra sin plads på tribunen, men var uheldig og fik en fod i klemme mellem to stole – og bum.

Så lå lægen pludselig blødende på gulvet!

Efter fire sting over venstre øje spurtede en særdeles veloplagt Allan Damgaard tilbage på bolden og holdt ungtyren fra Ribe Esbjerg så stramt tøjret, at Jacob Holm ikke fik scoret en eneste gang i løbet af kampen, som BSV vandt 28-22. Dermed er de forsvarende mestre sikre på indtoget i årets semifinaler.

Det kunne betyde, at BSV ikke møder topmotiverede til den sidste slutspilskamp mod rivalerne fra TTH Holstebro, men det afviser Allan Damgaard blankt:

- Vi spiller for at få førstepladsen i gruppen, så vi i givet fald har fordel af en tredje og afgørende semifinalekamp på hjemmebane. Vi har ingen interesse i at skrue ned for blusset nu, hvor vi har fundet formen igen efter et lille dyk, og vi vil gøre alt for at slå TTH på hjemmebane, siger manden, der først flækkede øjenbrynet.

Derefter flækkede han – af grin…

Efter to gange kræft: Mine lunger er lagt ned

Først fik hun en liter pis i håret – nu siger de der lugter

Nikolaj Markussen bomber BSV på semifinalekurs

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: