VM-back: Jeg frygtede det værste

Stine Jørgensen gik i gulvet med et overstrakt knæ – hun nåede at sige farvel til VM i december

FC Midtjyllands to profiler, Louise Burgaard og Stine Jørgensen, slap med skrækken og undgik skader i CL-sejren over østrigske Hype (Foto: Anders Brohus)
FC Midtjyllands to profiler, Louise Burgaard og Stine Jørgensen, slap med skrækken og undgik skader i CL-sejren over østrigske Hype (Foto: Anders Brohus)

IKAST (Ekstra Bladet): Stine Jørgensen nåede lige akkurat at se indre billeder af alt det værste, der kunne ske: Lang pause - og farvel VM på hjemmebane.

Da FCM-skytten i årets Champions League-åbning steg op i et hopskud, blev kontant tacklet og landede skævt på gulvet, nåede hun igennem en del skræk-scenarier.

- Jeg lander så uheldigt, at jeg får et overstræk i benet og knæet. Det giver et riv. Jeg har så tit prøvet at lande på knæet og kender smerten, men det her var helt anderledes - ikke så slemt og så alligevel på en måde meget værre, siger en lettet Stine Jørgensen efter 33-21 sejren over Hypo Niederösterreich.

- Jeg nåede at tænke… Altså, på det værste. Korsbånd - og alt det, jeg ville gå glip af. Men jeg kunne hurtigt mærke, det ikke var så slemt, det føles ikke som om, der er sket noget grimt inde i knæet. Men der er nok nogle ledbånd, der har fået en ordentlig tur. Nu håber jeg bare, jeg er sluppet nådigt - og det tror jeg, jeg er, efter som jeg trods alt var i stand til at spille bagefter, siger Stine Jørgensen.

Se også: Gys, skrig og knæk: To landsholdsspillere i brædderne

Skytten har en væsentlig rolle på Klavs Bruun Jørgensens VM-mandskab, der skal sætte ild i december på hjemmebane lige ved siden af - i Herning.

- VM strejfede mig lige hurtigt, og jeg nåede at blive bange, det vil jeg ærligt indrømme, siger Stine Jørgensen.

Hun blev lappet sammen og vendte tilbage med i alt to scoringer i en kamp, hvor midtjyderne de første 20 minutter haltede spillemæssigt. Derefter fik de fat defensivt, og anden halvleg blev ét langt kontra-ræs mod de alt andet end HYPO-aktive østrigere.

Back-kollegaen i den anden siden, venstrehånden Louise Burgaard, måtte også under behandling:

- Jeg forvred tommelfinger-leddet. Jeg fik tacklet forkert på hendes krop, og hun kom med en masse power. Det gjorde nas, men jeg har prøvet det mange gange før. Det skal bare tapes op, så fungerer det igen, lyder den beroligende melding fra landsholdsspilleren.

1 kommentar
Vis kommentarer