VM-bønnen hørt i albue-kaos: Nu bliver han Tofts afløser

Jesper Nøddesbo står klar til at tage René Toft Hansens plads, hvis han ikke kan spille. For Barcelona-spilleren havde en klar mission inden afgangen til Frankrig

Jesper Nøddesbo ser det som sin chance, at René Toft Hansen måske ikke kommer til at spille ved V, og det har han det fint med. Foto: Lars Poulsen.
Jesper Nøddesbo ser det som sin chance, at René Toft Hansen måske ikke kommer til at spille ved V, og det har han det fint med. Foto: Lars Poulsen.

PARIS (Ekstra Bladet): Beskeden fra Nøddesbo til Gudmundur Gudmundsson kort før VM’s start var klar: Jeg vil spille, ellers kan jeg lige så godt blive hjemme.

Harpiks-guderne må have hørt den lange Barcelona-stregspiller. For fredag fik han masser af spilletid i 33-22-sejren over Argentina i Danmarks åbningskamp ved VM i Frankrig. Nøddesbo havde dog nok ikke regnet med, at det skulle blive på bekostning af bizar albueskinne-sag, som holder forsvarschefen og stregstrategen René Toft Hansen ude.

Men det er Nøddesbo blokfløjtende ligeglad med.

- Jamen. Det har jeg det fint nok med. Jeg er jo med for at spille håndbold. Jeg er ikke med for at sidde på bænken. Så jeg tager de opgaver, jeg bliver tildelt. Jeg håber selvfølgelig, at René er med i morgen. Og det har jeg stor tiltro til, at han er. Jeg kan ikke rigtig se, hvorfor han ikke skulle være med.

Vi må holde fokus
Nøddesbo er overbevist om, at albueskinnen bliver godkendt af modstandernes holdlæger. Han nægter i hvert fald tænke negativt. Også selvom albueballaden fylder en hel del efterhånden.

- Selvfølgelig taler vi om det her. Men vi forsøger at tage de små skridt ad gangen. For hvis vi begynder at tænke for meget på, at han ikke kan være med, så kan vi lige så godt pakke taskerne, hvis det skal være det, der skal fylde vores hoveder. Vi må have fokus på banen.

- Men nu må vi se, hvad der sker.

Nøddesbo kunne med lidt uheld have gjort René Toft Hansen hurtigt selskab på tribunerne. For mod argentinerne havnede han i en ubehagelig og lidt voldsom situation.

- På et tidspunkt træder jeg op i banen, og så støder jeg knæ mod knæ med en argentiner. Og det bliver smertefuldt. Men ellers var der er ikke så meget andet i det. Jeg er klar igen, siger han.

Lørdag møder Nøddesbo og co. Egypten i deres anden kamp ved VM. Det sker klokken 20.45 i AccorHotels Arena i Paris.

Se også: Lindberg om latterlig albue-sag: Syv spillere kan falde fra

Se også: Svarer svenskerne igen i Toft-balladen: Vis sportsmanship!

Det var jo ikke her, René Toft skulle sidde under VM. Mads Mensah skyder med skarpt på IHF, som han kalder vattet. Foto: Lars Poulsen Håndbold - 13. jan. 2017 - kl. 23:19 Skarp Mensah: Hvor er det dog vattet

Niklas Landin var i særklasse mod Argentina. Foto: Lars Poulsen. Håndbold - 13. jan. 2017 - kl. 23:17 En dansker var ren verdensklasse i VM-premieren

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere