VM-drama: Derfor røg 'arrogant' verdensstjerne og Skjern-spiller i infight

Norske Bjarte Myrhol og franske Nikola Karabatic var ved at ryge i totterne på hinanden efter søndagens VM-duel

Det sker sjældent, men nogle gange kommer Nikola Karabatic til kort mod modstanderne. Arkivfoto: Claus Bonnerup
Det sker sjældent, men nogle gange kommer Nikola Karabatic til kort mod modstanderne. Arkivfoto: Claus Bonnerup

Der var tænding på, da de franske guldfavoritter søndag slog Norge i VM's gruppe A med 31-28. Selv om sejren blev kørt nogenlunde sikkert i hus, opstod der alligevel gnister i slutsekunderne af opgøret, da franske Kentin Mahe strakte en arm ud og ramte Norges Sander Sagosen i ryggen i et returløb.

Det fik den slagne nordmand til at puffe Mahe - og så begyndte balladen.

Særligt superstjernen Nikola Karabatic og den norske Skjern-spiller Bjarte Myrhol så ud til at gå til makronerne midt under karambolagen, og de to kamphaner stod helt oppe i hovederne af hinanden på midten af banen. Over for VG forklarede Myrhol, hvorfor situationen udviklede sig så hektisk:

- Der var noget tumult omkring Sander, og så stiller vi spillere op for hinanden. Det skal vi gøre, og vi kan ikke tillade alt. Det var en god blanding af skuffelse over at tabe og dejlig fransk arrogance. Mere var der ikke i det, sagde Skjern-spilleren og uddybede over for TV2 Norge, hvorfor særligt han og Karabatic havde et alvorsord at veksle:

- Han prøvede at sige tak for kampen, og så troede han, jeg ikke ville sig tak for kampen til ham. Men det passer slet ikke. Der var ikke noget seriøst i det. Vi har spillet mod hinanden mange gange og kender hinanden godt, sagde Myrhol.

Også den angiveligt arrogante Karabatic nedtonede hændelsen efter kampen.

- Bjarte var meget oprørt. Jeg ved ikke hvorfor, men der var sket et eller andet. Jeg var inde efter kampen for at give ham hånden, men han ville ikke give hånd. Og pludselig kom alle farende, så det lignede vel en form for slagsmål. Men det var ikke slagsmål - det var ingenting, fortalte Karabatic med et smil på læben ifølge VG.

Frankrig er efter sejren mod Myrhol og co. i spidsen for gruppe A med seks point i tre kampe. Norge er på andenpladsen med fire point men har dog spillet en kamp flere end både Rusland og Brasilien, der begge har to point.

Danmark spiller mandag aften mod ærkerivalerne fra Sverige. Kampen starter 20.45 og kan følges LIVE på Ekstra Bladet eller ses på TV2.

Sådan undgår Danmark et tidligt møde med Frankrig

Havde kun én kommentar: Mikkels klubkammerat kæmper med tragedien

Sverige varmer op med storsejr

DHF-chef: Tyskland er også klar til at møde René Toft