VM-exit gjorde ondt: I tvivl om fremtiden - igen

Kasper Søndergaard skal bruge den kommende tid til at overveje, om han skal fortsætte i landsholdstrøjen.

For Kasper Søndergaard er fremtiden på landsholdet uvis efter Danmarks tidlige exit fra VM søndag eftermiddag.

Den 35-årige højreback skal bruge den kommende tid til at tænke sig godt om, inden han kan afgøre, om karrieren i rødt og hvidt fortsætter, eller om han skal sige endegyldigt stop.

- Jeg skal hjem og evaluere tingene. Og så må jeg se, hvordan og hvorledes, det ser ud med fremtiden, siger Kasper Søndergaard.

Er du i tvivl?

- Ja, det er jeg. Men det er ikke første gang, lyder det fra venstrehåndsskytten.

Søndergaard har tidligere holdt et års pause fra landsholdet, men vendte tilbage sidste forår og var med til at vinde OL-guld.

Se også: Ungareren fra Viborg slagtede Danmark

Gudmundur Gudmundsson sniger sig ud i bussen ved hallen i Albertville - betjenten har det sjovere end landstræneren. Foto: Lars Poulsen
Gudmundur Gudmundsson sniger sig ud i bussen ved hallen i Albertville - betjenten har det sjovere end landstræneren. Foto: Lars Poulsen
 

Efter jubeldagene i Rio kom håndboldherrerne gevaldigt ned på jorden ved VM, som helt uventet sluttede med det dårligste danske resultat siden 2005.

- Det havde vi ikke regnet med overhovedet. Vi gik efter guldet, i hvert fald efter en semifinaleplads. Det plejer jo at lykkes for os, og måske er det blevet lidt for meget "plejer". Det her er i hvert fald et wakeup call.

- Gruppespillet var godkendt, men det er jo ligegyldigt her bagefter. Vi slutter som nummer ti, og det har jeg ikke prøvet før. Det gør nas, siger Kasper Søndergaard.

Skjern-spilleren er noteret for 188 landskampe.

Kasper Søndergaard var en af dem, der spillede nogenlunde i fiaskoen mod Ungarn. Du kan se Ekstra Bladets karakterer her, hvor især en spiller må græmme sig.

Se også: Stop nu, Gudmundur!

Se også: Gudmundur efter sit livs skuffelse: Jeg bliver kontrakten ud

Se også: Mikkel: Jeg er rasende

Mikkel i bragende godt humør under VM. Stemningen er også fin, når han smutter i netbanken. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Mikkel og de andre: Så meget tjener VM-stjernerne

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere