VM-feberen raser endnu: Danskerne går billetamok

Halvdelen af alle billetter til EM-kampene i Malmø næste år er allerede solgt, siger EM-arrangører

Se eller gense de vilde jubelscener fra de danske håndboldfans, efter Danmark vandt VM i herrehåndbold. Video: René Schütze.

Håndboldfeberen har endnu ikke lagt sig, efter at det danske landshold i januar hev historiens første danske VM-guldmedalje på herresiden i hus.

Således har en stor del af de rød-hvide tilhængere allerede sikret sig billetter til EM, der næste år spilles i Norge, Sverige og Østrig.

Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

De svenske EM-arrangører har valgt, at hvis Danmark, Norge og Sverige alle kvalificerer sig til mellemrunden ved EM, bliver landene forhåndsplaceret i den samme mellemgruppe, som skal spilles i Malmø.

Danmark skal også spille den indledende runde i Malmø.

Halvdelen af alle billetterne i Malmö Arena er allerede solgt, skriver avisen.

- De danske tilhængere støvsuger nettet for billetter, og vi tænker faktisk over, hvad vi skal gøre i mellemrunden.

- Danskerne er selvfølgelig velkomne, men det er ikke sjovt, hvis der er helt rødt på tribunerne, når vi skal møde dem, siger svenske Krister Bergström, der er administrerende direktør for EM 2020 i en pressemeddelelse.

De danske tilhængere kan dog gå hen og få en lang næse. Det danske hold er nemlig slet ikke sikker på at skulle spille EM til næste år.

Mens både Sverige og Norge er direkte kvalificeret til EM på grund af værtskabet, skal Danmark først igennem kvalifikationen, før holdet kan komme i aktion i Malmø.

Det ser dog lyst ud indtil videre. Danmark fører sin kvalifikationsgruppe foran Ukraine, Montenegro og Færøerne.

Det bliver Martin Retov, der står i spidsen for Brøndby resten af sæsonen. Foto: Jens Dresling Superligaen Brøndby har fundet ny træner
Andreas Jungdal har tidligere stået på mål under Ekstra Bladet Skolefodbold. Foto: Henrik Schou Vejle Boldklub Dansk talent træner med i AC Milan

1 kommentar
Vis kommentarer