VM-guldvinder siet fra i den danske EM-trup

Nikolaj Øris Nielsen var med til at vinde VM, men han bliver ikke en del af håndboldlandsholdet ved EM

Nikolaj Jacobsen har valgt at frasortere Nikolaj Øris. Bliv meget klogere på træneren her. Video: Jonas Olufson, Morten Illdal. Redigering: Morten Parsner

Bagspilleren Nikolaj Øris Nielsen bliver ikke en del af håndboldlandsholdets EM-trup.

Det skriver Dansk Håndbold Forbund (DHF) på Twitter.

- Landstræner Nikolaj Jacobsen har i dag (torsdag, red.) reduceret den foreløbige EM-trup til 19 spillere, der betyder, at Nikolaj Øris har forladt den danske lejr, skriver DHF.

33-årige Nikolaj Øris Nielsen, der til daglig spiller for Bjerringbro-Silkeborg, var ellers en del af holdet, da Danmark vandt VM på hjemmebane for et år siden.

Fredag aften inden klokken 20 skal Nikolaj Jacobsen ifølge DHF indsende navnene på 15 af de 16 spillere, der skal spille for Danmark ved EM. Han kan ifølge forbundet vente til lørdag formiddag med at sende navnet på den sidste spiller og de to reserver.

Man skal ikke forvente at se den endelige danske trup før deadline, forklarede landstræneren onsdag over for Ritzau.

- Det kan være, jeg tager 19 mand med til Sverige. Jeg venter så lang tid som muligt med at udtage det endelige hold, sagde han.

EM begyndte torsdag aften, men Danmark skal først i aktion lørdag, hvor Island er modstanderen. Rusland og Ungarn er de to øvrige nationer i gruppen.

Niklas Landin har lagt sig med et maveonde. Foto: Jens Dresling Håndbold Nej, nej, nej: Uheldene vælter ned over EM-truppen

Stine Jørgensen er en af tre landsholdsspillere og syv spillere i alt, der forlader Odense. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Håndbold Kæmpe udrensning: Farvel til syv spillere

 

0 kommentarer
Vis kommentarer