VM-stjerne smidt ud: Han burde slet ikke have spillet

Aalborg gik ned med Sander Sagosen i lørdagens pokalsemifinale, hvor nordmanden i frustration smed bolden efter modstander

Sander Sagosen og Aalborg endte som tabere i pokalsemifinalen og skal nu spille bronzekamp søndag. (Foto: René Schütze)
Sander Sagosen og Aalborg endte som tabere i pokalsemifinalen og skal nu spille bronzekamp søndag. (Foto: René Schütze)

- Jeg skal da love for, at der er tænding, kom det fra Bent Nyegaard.

TV 2's ekspert sad på tribunen og så René Rasmussen fra Skjern skubbe Aalborgs Sander Sagosen ind i banden, så nordmanden i frustration kastede bolden efter sin modstander.

Det fik øjeblikkeligt de to holds spillere til at stimle sammen til en omgang rask diskussion, hvor det ikke er usandsynligt, at der er gestikuleret lidt med armene.

Dommerne smed herefter Sagosen ud med et rødt kort, hvilket kom bag på både Sagosen og en lang række deltagere og iagttagere af pokalsemifinalen.

Blandt dem den norske kommentator og ekspert, Harald Bredeli, der dagen derpå overfor Verdens Gang understreger, at det var for voldsom en reaktion fra dommerparret.

- Sander bliver tacklet og havner i nettet bag mål. Han smider bolden fra sig, men han kaster ikke mod nogen. Der sker lidt i frustration, men han kaster bolden ind på banen igen. Jeg synes ikke, det er det værste, jeg har set, siger Bredeli.

Farewell and adieu til Sander Sagosen i lørdagens pokalsemifinale. (Foto: René Schütze)
Farewell and adieu til Sander Sagosen i lørdagens pokalsemifinale. (Foto: René Schütze)
 

Udvisningen var medvirkende til, at Aalborg i 2. halvleg ikke kunne følge med Skjern, der endte med at vinde kampen 32-23.

Var helt tom efter VM-finalen
Det røde kort kom også bag på hovedpersonen selv, forklarede han over for TV 2 efter kampen.

- Hvis det er til et rødt kort, så er der mange ting, der er det, synes jeg. Jeg rammer ingen, men sådan er det, sagde han.

Ifølge Bredeli burde Sagosen slet ikke have spillet den kamp.

Den faldt blot seks dage efter VM-finalen i Paris, hvor Sagosen og Norge som bekendt tabte til Frankrigs værter.

Siden har Aalborg-stjernen ligget syg men var alligevel klar til kamp, da Aalborg havde brug for ham.

- Han var helt tom efter VM-finalen mod Frankrig og har ligget syg denne uge. Måske burde han ikke have spillet kampen. Men Aalborg spillede for at komme i sin første pokalfinale, og Sander er klubbens decideret vigtigste spiller. Så er det ikke let at sige fra, siger Bredeli.

Skjern spiller søndag finale mod de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg. Aalborg og KIF Kolding København mødes i bronzekampen.

Finalen kan du se på TV 2.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere