Wilbek freder sin landstræner efter 'bøsserøvs-angreb': 'Vi lukker sagen her'

Det får ingen konsekvenser for den kommende damelandstræner i håndbold, at han kaldte Daniel Svensson 'bøsserøv'

Ulrik Wilbek kalder Klavs Bruun Jørgensens verbale angreb 'uacceptabelt', men freder ellers den kommende landstræner. (Foto: Lars Krabbe)
Ulrik Wilbek kalder Klavs Bruun Jørgensens verbale angreb 'uacceptabelt', men freder ellers den kommende landstræner. (Foto: Lars Krabbe)

Selvom den kommende træner for damelandsholdet i håndbold, Klavs Bruun Jørgensen, onsdag aften i frustration kaldte Skjerns Daniel Svensson 'bøsserøv, så får det ingen konsekvenser for landstræner-jobbet.

Det fastslår DHF's sportschef, Ulrik Wilbek, torsdag morgen overfor Ekstra Bladet.

Se også: Klavs Bruun fortryder: Ked af at have kaldt Daniel for bøsserøv

- Det er selvfølgelig helt uacceptabelt, det, Klavs har sagt, fastslår Wilbek, der allerede har været i kontakt med den kommende dame-landstræner.

- Jeg har talt med Klavs, og han er meget ked af det, der er sket. Han har sagt undskyld, og jeg bider især mærke i, at det aldrig er sket før - og det kommer ikke til at ske igen, lyder det bestemt fra Ulrik Wilbek, der afviser, at sagen får nogle følger for Klavs Bruun Jørgensen.

- Nu har Klavs sagt undskyld og lovet, at det ikke sker igen, så vi lukker sagen her, konstaterer DHF-bossen.

Se også: Svensson så rødt og blev svinet af Klavs Bruun

Episoden udspillede sig onsdag aften, hvor lokalrivalerne Skjern og Tvis Holstebro tørnede sammen i DM-slutspillet.

Her blev Tvis-træneren provokeret over Daniel Svenssons attitude, da han smilende forlod banen efter et rødt kort. Skjern vandt siden kampen 30-24.

 Se også: Mestrene i semifinalen efter at være blevet reddet af stolpen

Klavs Bruun er kendt for at have et heftigt temperament - det fik vi blandt andet et bevis på sidste måned, hvor den kommende kvinde-træner gav sine Team Tvis Holstebro-spillere noget af en opsang i en time-out.

36 kommentarer
Vis kommentarer