Wilbek undrer sig: Jeg pegede selv på Pytlick

Ulrik Wilbek afviser påstanden om, at der længe har været kold luft mellem ham og Jan Pytlick

Ulrik Wilbek afviser, at der skulle være kold luft mellem ham og Jan Pytlick. (Foto: Lars Poulsen)
Ulrik Wilbek afviser, at der skulle være kold luft mellem ham og Jan Pytlick. (Foto: Lars Poulsen)

Jan Pytlick havde slebet tungen, da han mandag sagde farvel til jobbet som landstræner. Først på et pressemøde og siden da han lod sine ord falde under interviews til aviser og tv-kanaler. Der blev skudt med skarpt på det verbale plan, og arsenalet blev brugt på Dansk Håndbold Forbund.

- Jeg synes, der har været nogle sager, hvor jeg kunne have fået mere støtte. Det har jeg sagt til dem undervejs, men det har de så ikke været enige i, og så er det jo dét. For mig har det bare været vigtigt at sige, at man i jobbet som landstræner også har brug for opbakning, sagde Jan Pytlick blandt andet til Ekstra Bladet.

Dagen derpå står Ulrik Wilbek fortsat på den modsatte banehalvdel og har ikke i sinde at kaste bolden tilbage mod Pytlick. Men han vil gerne nedtone debatten og forklarer, at han ikke ser Pytlicks udmeldinger som en hård offensiv rettet mod ham selv og baglandet i DHF.

Jan Pytlick forklarede sin situation på et pressemøde. (Foto: Ole Frederiksen) Håndbold Pytlick om Wilbek: Jeg har slet ingen kommentarer…

- Jeg opfatter det ikke som noget voldsomt angreb. Der bliver jo ikke peget på nogle konkrete ting. Jeg har ikke andet at sige, end at jeg synes, jeg har brugt meget tid på at bakke ham op i de sager, der har været, siger Ulrik Wilbek til Ekstra Bladet.

DHF's sportschef mener, at der er sat punktum for forløbet nu, og han har da heller ikke følt behov for at tale med Jan Pytlick efter dennes afsluttende fanfare over for pressen.

- Tingene er gjort færdig, og nu tager vi lige nytåret, og så har jeg nogle snakke med assistenttrænerne om, hvordan vi kommer videre, siger Wilbek.

Det var ikke en officiel DHF-kommentar, da pressechef Finn Tage Jensen sagde, at han håbede, at Jan Pytlick ville komme ned af korset inden påske. (Foto: Ole Frederiksen) Håndbold DHF beklager udtalelse om Jan Pytlick
Han afviser i samme ombæring, at der skulle være nogen form for kold luft mellem ham og Jan Pytlick, som flere eksperter ellers har givet udtryk for i kølvandet på bruddet mellem fynboen og DHF

- Jeg har hørt det før, og det undrer mig. Det er ikke noget, som jeg kan genkende. Jeg var selv med til at pege på ham som en mulig afløser dengang, han startede som landstræner. Jeg synes, han var den rigtige, og det har jeg altid ment, siger Wilbek.

0 kommentarer
Vis kommentarer