WOW: 41-årige Klavs Bruun scorer SUPERMÅL i comeback

Træner gjorde alvor af truslen og gav en hånd med i Tvis Holstebros EHF Cup-kamp

Tvis Holstebros træner Klavs Bruun Jørgensen gik selv på banen i aftenens EHF Cup-kamp i Velenje (Foto: René Schütze)
Tvis Holstebros træner Klavs Bruun Jørgensen gik selv på banen i aftenens EHF Cup-kamp i Velenje (Foto: René Schütze)

Gorenje Velenje-Tvis Holstebro 28-27

Træner Klavs Bruun Jørgensen gjorde alvor af truslen og gik selv på banen to gange, da Tvis Holstebro i aftes slap fra Slovenien med et godkendt nederlag.

Efter et mål til 20-18 vendte den tidligere landsholdsspiller tilbage for at lave en angrebsfejl.

Det var formentligt trænerens allersidste optræden, inden han til sommer siger farvel til Tvis Holstebro for at blive damelandstræner.

Her kan den tidligere landsholdsspiller ikke snige sig ind.

Klavs Bruun Jørgensen havde for en sikkerheds skyld skrevet sig på holdkortet, så han kunne supplere en halvskadet Peter Balling på højre back, da dennes normale substitut, Simon Birkefeldt var blevet hjemme i Danmark for at pleje en mindre hjernerystelse.

Se også: Skader kan tvinge Klavs Bruun tilbage på banen

Aftenens kvartfinale i EHF Cup'en i den slovenske 'hårde hvidevareby' lignede længe en sikker dansk sejr, da vestjyderne med godt et kvarter tilbage var foran 24-19, men derefter stivnede Tvis Holstebro-spillerne, som kun scorede tre gange siden, hvoraf det sidste til 27-28 blev sat ind af svenskeren Jonas Larholm i de sidste sekunder.

På forhånd havde træner og spiller Klavs Bruun Jørgensen meldt ud, at et fem-måls nederlag var til at leve med, så vestjyderne står med fine muligheder for at nå Final 4 i Berlin i næste måned.

Der er returkamp søndag tidlig eftermiddag, og hvis det lykkes for Tvis Holstebro at gå videre, vil det være anden gang på tre år, at Klavs Bruun Jørgensen fører sit mandskab til den 'lille' Final 4.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere