Annonce:
Annonce:

Hakkie-Tikkie-svindel: Gik efter ufarlige interview

- Jeg er ikke en fyr, der jagter det kontroversielle. Det har aldrig været min stil, siger Martin Van Zaanen,der er tidligere ejer af Hakkie-Tikkie-Media

For Martin van Zaanen var det vigtigt, at de interviews, han formidlede, ikke var kontroversielle (Foto: Ernst van Nordre)
For Martin van Zaanen var det vigtigt, at de interviews, han formidlede, ikke var kontroversielle (Foto: Ernst van Nordre)
Annonce:

HAAG (Ekstra Bladet): Mens de fleste journalister jagter historier med kant og kontroverser, var det for Martin Van Zaanen vigtigt, at de interviews, han formidlede, ikke var kontroversielle.

Det fastslog han onsdag aften, da han bød Ekstra Bladet inden for i sin spartansk indrettede lejlighed i Haag-bydelen Scheveningen.

- Jeg er ikke en fyr, der jagter det kontroversielle. Det har aldrig været min stil, sagde Martin Van Zaanen og understregede med stolthed i stemmen, at ingen har klaget over de interviews, han har solgt.

- Der har aldrig været problemer med spillere eller klubber, som har sagt, at spilleren ikke har sagt det og det. Eller at han ikke deltog i et pressemøde. Eller at han ikke gav et interview, sagde Van Zaanen.

Hakkie-Tikkie-skandalen: Nu er ejeren tavs

Han understregede, at han aldrig har hævdet, at der var tale om eksklusive interviews, hvor journalisten og interviewpersonen havde siddet over for hinanden og talt sammen.

Annonce:

- Har du spurgt dine leverandører, hvordan disse interviews blev tilvejebragt?

- Ja, jeg har spurgt dem.

- Hvad svarede Francesco Pierini (opdigtet person, red.)?

- Jeg har ikke talt med ham. Men du ved, hvordan interview med store spillere foregår. Der er pressekonferencer, og der er fem til ti personer til stede, og spilleren taler om kampen. Man optager det hele, og en uge senere taler spilleren om noget andet, og man kan så lave en artikel, sagde Martin Van Zaanen.

- Jeg kan ikke sige dig, hvordan kontakten til Pierini foregik. Men alt kan spores tilbage, naturligvis, sagde Van Zaanen onsdag.

Torsdag ville han ikke møde Ekstra Bladet for at lægge sin dokumentation frem.

Egmont kender intet til netværk: Afregnede kun med Qureshi

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: