Kæmpe dansker-drama: Han var allerede rejst

Kasper Junker var rejst til Oslo for at have kortere vej til drømmedestinationerne, mens transfervinduet nærmede sig lukketid. Men Bodø/Glimt accepterede aldrig et bud

Se alle fire kvartfinaler i Copa del Rey i denne uge. Få adgang til blandt andet Barcelonas kamp lige her (+).

- Jeg tror aldrig, jeg har oplevet noget lignende.

Sådan sagde Kasper Junkers agent Christian Bysted til norske VG, efter angriberens norske klub Bodø/Glimt stoppede et skifte til den italienske Serie A.

Dansk vrede: - Fuldstændig håbløst

Klubbens daglige leder, Frode Thomassen, kvitterede med at sige, at Kasper Junkers loyalitet overfor sin norske arbejdsgiver var 'fuldstændig fraværende'.

Men nu er klubben altså klar til at lade fortid være fortid. Det fortæller Frode Thomassen i et interview med det norske TV2.

- Vi er sikre på, at vi kan fortsætte det gode samarbejde efter det her, men vi skal selvfølgelig også tænke på, hvordan Kasper har oplevet situationen siger han til den norske TV-station.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det bliver ikke nødvendigvis en glad Kasper Junker, som de norske holdkammerater ser til næste træning. Foto: Daniele Mascolo/Reuters
Det bliver ikke nødvendigvis en glad Kasper Junker, som de norske holdkammerater ser til næste træning. Foto: Daniele Mascolo/Reuters
 

Ifølge Bodø-chefen var Kasper Junker og hans agent taget til Oslo med det formål at rejse udenlands, så snart skiftet gik igennem, men sådan gik det som bekendt ikke.

Om den danske topscorer også er klar til at lægge transferkikseren på hylden og kommet glad på arbejde igen er mere tvivlsomt. Ifølge Ekstra Bladets kilder var Kasper Junker stiktosset over behandlingen fra Bodøs side.

Der er stadig håb: Her kan dansk bomber lande

Deadline-dag: Her er de vigtigste handler

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind