Kasper Fisker er færdig i Brøndby

Midtbanespilleren Kasper Fisker stopper i Brøndby, når hans kontrakt udløber ved udgangen af juli

Gensynsglæden var stor, da Kasper Fisker for halvanden uge siden løb på banen for Brøndby efter 11 måneders pause. Fra 1. august er han fortid som BIF-spiller. Video: Discovery Networks Danmark.

Midtbanespilleren Kasper Fisker får ikke forlænget sin kontrakt hos Brøndby, når den udløber ved udgangen af denne måned.

Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

- Kasper Fisker har været i klubben i tre år og har i den grad sat sit aftryk på Vestegnen. Reaktionen fra fans ved det seneste comeback var et tydeligt statement, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Han har taget Vestegnen til sig, og han vil blive savnet af fans og alle os i klubben. Kasper har bidraget med et smittende engagement og en dedikation i dagligdagen, som har gjort en forskel, fortsætter han.

Kasper Fisker stopper i Brøndby efter tre sæsoner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Kasper Fisker stopper i Brøndby efter tre sæsoner. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
 

Fisker kom til Brøndby i sommeren 2017 og har spillet 67 kampe og scoret fem mål.

Det kunne dog være blevet til meget mere, hvis det ikke havde været for skader. Således har skader spoleret store dele af de seneste to sæsoner for Fisker.

Han fik comeback 9. juli og har siden fået spilletid som indskifter i to kampe.

- De to seneste sæsoner har på grund af nogle ærgerlige skadespauser desværre budt på begrænset spilletid. Jeg har løbende haft snakke med Kasper om fremtiden og det faktum, at tiden hvor vores veje må skilles, har nærmet sig.

- Jeg er helt sikker på, at Kasper har masser af fodbold tilbage i benene, og vi ønsker Kasper held og lykke med de næste skridt i karrieren, siger Brøndbys fodbolddirektør.

Se også: Svinger armen i hovedet på egen holdleder

Patrick Mortensen svæver forbi rasende FCK-fans efter at have sømmet kisten til med AGF's fjerde scoring. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix Superligaen - 21. jul. 2020 - kl. 14:02 - 23 års mobning er slut

- Ingen forsøgte at sætte sig ind i, hvilken vinkel dommer Sandi Putros havde på situationen ved straffet, mener Benjamin Leander.  Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Sæt jer nu ind i det inden I dømmer!

146 kommentarer
Vis kommentarer