Annonce:
Annonce:

Æd den, FCK: Her er Superligaens muskelhund!

FC Midtjylland er dansk fodbolds hårdeste køter, men med en komplet og brølestærk trup stiger forventningerne også og nu er kravet udelukkende et mesterskab, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen.

Her kan du få en opsummering af de største handler i Superligaen i dette vindue
Annonce:

FC MIDTJYLLAND har valgt en ulv som trækdyr, men når regnskabet efter dette transfervindue er gjort op minder fodboldklubben i Herning mest af alt om Superligaens muskelhund!

Med kæber, der lukker sig om Superliga-guldet og ikke giver slip.

DET MÅ være konklusionen efter et vindue, hvor midtjyderne bankede det på vid gab og kommer voldsomt styrket ud.

Klarest står selvfølgelig købet af Martin Pusic fra Esbjerg.

Pusic afslører: Der var snak med FC København

En stor profil og måske Superligaens bedste angriber i efteråret. Aggressiv, hårdtarbejdende type med en god målnæse - og lige præcis en handel som sender et klart signal til FCK og Brøndby: Vi napper Superligaprofilerne. Præcis som I gjorde i jeres velmagtsdage!

Annonce:

Læg så købet af Johan Dahlin, Kristoffer Olsson og Marcos Urena oven i - og ikke mindst: Den power, der ligger bag at afvise bud på omkring 30 millioner kroner på kometen Pione Sisto. Det er cool, ambitiøst og klogt.

TV: FCM afviser kæmpe bud på Pione Sisto

MED ANDRE ord, FCK, Brøndby, AaB og alle andre: Vær bekymret. FCM har lagt grunden til at være med i toppen i mange år.

DET HELE handler selvfølgelig om kolde kontanter og det er jo sindssygt at tænke på, at Ekstra Bladets Peter Sloth for mindre end et år siden inviterede hele FCM-truppen på hakkedrenge hjemme i privaten ...

Fordi de stakkels midtjyder ikke havde en rød reje - og slet ikke penge til at købe mad hos udeholdene, og da de så gæstede Parken, så faldt invitationen fra Ekstra Bladet.

Annonce:

Desværre afslog Glen Riddersholm og Claus Steinlein - yderst høfligt - invitationen, men siden engelske Matthew Benham trådte til som ejer, så er penge bare noget man har - og FCM-træneren har i hvert fald sagt ja tak til de indkøb det er blevet til. Selvfølgelig, for vi taler allerøverste Superligaklasse og i mange tilfælde et godt stykke over.

FCM: Derfor henter vi Pusic

MED DE spektakulære indkøb, ja så stiger presset og forventningerne til FC Midtjylland. Også selvom Sylvester Igboun graver hul ned til kineserne og fortsætter dér. Nu vil det være en fiasko, hvis guldet bliver sat over styr i foråret.

Sådan er gamet - og det ved de selvbevidste og genfødte jyder alt om. De har selv sat sig i en gudeposition med otte point ned til FCK og har forstærket sig bedre end konkurrenterne. Det må ikke gå galt - og det gør det heller ikke.

DER BLIVER spillet med musklerne på den jyske hede - og de er vinderne af vinterens transfervindue!

Se alle bomberens ni kasser fra efteråret
Esbjerg-bombe: Ankersen tæt på exit

Annonce:

PS: Esbjerg er edderbankeme blevet gode til at sælge spillere og til at finde erstatninger. Jovist, Jakob Ankersen gik noget billigt til IFK Göteborg og FCM udnyttede en frikøbsklausul til Pusic, men Esbjerg er blevet et godt springbræt til en større karriere – og det giver sorte tal på bundlinjen. Respekt for det!

Her kan du se Steinlein forklare om al FCM's aktivitet i de sidste timer af transfervinduet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: