Boksningens Paradise Hotel

En kamp mellem Mads Larsen og Rudy Markussen er røv og nøgler, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Mads Larsen og Rudy Markussen når ikke Kessler til sokkeholderne, mener Ekstra Bladets sportschef. (Foto: Thomas Sjørup)
Mads Larsen og Rudy Markussen når ikke Kessler til sokkeholderne, mener Ekstra Bladets sportschef. (Foto: Thomas Sjørup)

’Det er lidt den kamp, mange venter på’.

Sådan prøver Nisse Sauerland at tale en mulig kamp mellem Mads Larsen og Rudy Markussen op, men helt ærlig: De eneste, der virkelig venter på den kamp må da være Team Sauerland, Viasat og de to bokseres bankrådgivere…

Nej, sandheden er, at det VAR den kamp vi ventede på.

Da begge boksere havde noget, der bare mindede om en karriere, men samtidig kunne se, at Mikkel Kessler stak af fra sine to med-supermellemvægtere.

At tro på, at Mads Larsen, der på fire år blot har bokset tre kampe, nogensinde vil nærme sig et topniveau, er håbløst og naivt.

Synd, for den elegante bokser var en nydelse at se på, da han toppede, men alt for meget bøvl, skader på håbløse tidspunkter og en dopingdom har sat Mads ’Golden Boy’ Larsen tilbage til et knap så forgyldt niveau.

Rudy Markussen lignede i lørdagens nederlag heller ikke ligefrem en mand man med rette kunne kalde dansk boksnings store håb – og fælles for både Rudy Markussen og Mads Larsen er nogle komplicerede sind, der ikke udviser samme beslutsomhed som eksempelvis en Mikke Kessler.

Den sportslige værdi i en kommende kamp mellem de to danskere, der begge har fået klø af nordirske Brian Magee, er altså røv og nøgler.

Jeps, jeg er helt klar på, at cirkus boksning skal have folk i teltet og folk bag skærmene, så selvfølgelig er det ok at lave kampen, men at kalde den et danskerbrag og gejle den op til et kæmpe slagnummer er for langt ude.

Der er nemlig intet perspektiv i kampen. For taberen er det selvfølgelig helt slut, men selv sejrherren har ingen rød stjerneløber at spurte op ad.

Næh, det bliver en dyst om titlen som tabernes konge eller en art boksningens Paradise Hotel, hvor castingen er det vigtigste!