Kommentar: Bendtner skal have pisken!

DBU, Juventus, Arsenal - og farmand må på banen for at rette op på en kuldsejlet karriere, mener Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen

- DBU skal da på banen og fordømme hans handlinger - og man må undre sig over, at det ikke allerede er sket, skriver Ekstra Bladets sportschef i sin kommentar. (Foto: Lars Poulsen)
- DBU skal da på banen og fordømme hans handlinger - og man må undre sig over, at det ikke allerede er sket, skriver Ekstra Bladets sportschef i sin kommentar. (Foto: Lars Poulsen)

Hvad gør man med utilpassede unge? Pisk, Fulton-pædagogik eller kamille te og rundbordssnak.

Jeg ved det sgu’ ikke, men i tilfældet Nicklas Bendtner burde der efterhånden falde en ordentlig stabel brænde ned.

Det seneste stunt i det københavnske natteliv er himmelråbende åndssvagt, moralsk helt i hegnet - og bærer bare til fortællingen om en snotforkælet teenager, der er ved at smide sin fodboldkarriere helt over bord.

Voldsomt ærgerligt, egentlig, for Nicklas Bendtner er - når han er i form - stadig den bedste angriber i kongeriget. Punktum. Vi så det under EM, men tiden efter har været en lang nedtur. Kulminerende med en spiritusprøve, der kan koste landsholdsprofilen dyrt - og bør koste dyrt.

Læs også:

Se også: Så dyr bliver Bendtners promillekørsel

Det virker efterhånden som om, at Nicklas Bendtner skal have pisken for at forstå, at man ikke kan solde sin fodboldkarriere væk på den måde. DBU skal da på banen og fordømme hans handlinger - og man må undre sig over, at det ikke allerede er sket.

Det kan da sagtens være, at det ikke skete i landsholdstjeneste, men det er da helt ligegyldigt. Når man er på landsholdet repræsentere man dansk fodbold og derfor skal DBU selvfølgelig være opmærksomme på de signaler det sender, når man bare freder Nicklas Bendtner.

Karantæne på landsholdet? Ja, hvorfor ikke.

Burde Juventus fyre manden på gråt papir? Ja, de har sikkert lyst til det og mulighed for at gøre det. Arsenal? Jamen, samme sang.

Det kunne i oven i købet være en hjælpende hånd til Bendtner, der måske på den hårde måde kunne lære, hvordan man opfører sig som professionel fodboldspiller.

Læs også:

Se også: Juventus kan fyre Bendtner

Det lader nemlig ikke til, at han har lært noget specielt af alle de andre skandaler og det er måske det mest triste ved de mange skandaler. At han ikke bliver et hak klogere.

Derfor er Nicklas Bendtner desværre ved at fremstå som lidt af en joke og hvis ikke han får nogle fornuftige folk omkring sig, så er kapitlet om fodboldspilleren Bendtner ved at være færdigskrevet.

Endelig, så kunne man jo også håbe, at der var en far, der kunne knalde knytnæven i bordet og sige: Nu er det nok!

Det er i hvert fald ved at være sidste udkald, hvis Bendtner gerne vil tages alvorligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer