Annonce:
Annonce:

Bendtner? Hvad skal vi med ham?

Nicklas Bendtner bør hænge i en tynd tråd, når Åge Hareide udtager sit første landshold, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Se vurdering af Mercedes-gate.
Annonce:

NÅR LANDSTRÆNER Åge Hareide skal udtage sit første landshold inden debutkampen mod Island i marts, bør et navn få panderynkerne frem hos nordmanden.

Nicklas Bendtner er ikke bare langt fra startopstillingen i Wolfsburg. Han er røget i en regulær frostboks og bliver ikke tøet op af ledelsen i den tyske storklub.

Senest var det Mercedes-provokationen, der udløste bødestraf og endnu mere hovedrysten fra Wolfsburg-bosserne, der hellere ser hans ryg end støvlesnuder.

Under Morten Olsen var Nicklas Bendtner naturligvis selvskreven, da alternativerne var temmelig fraværende – og det gælder stadigvæk.

Selv Olsen gav op til sidst: Drop Nicklas Bendtner

GROFT SAGT er der to muligheder for Hareide:

  • Udtage ham, fordi det kan være en opmuntring i en svær tid, og få ham spillet ind på Hareides nye landshold i så mange kampe som muligt, inden det bliver alvor.
  • Droppe ham og dermed sende et klart signal til Bendtner og alle andre landsholds-emner om, at det kræver spilletid på klubholdet at være på det danske landshold – og at fokus i øvrigt skal være på fodbolden og ikke alt muligt andet.

Jeg er dog overbevist om, at Åge Hareide benytter sig af den første mulighed.

Annonce:

Den har bare den klokkeklare indbyggede svaghed, at Nicklas Bendtner dermed igen får opfattelsen af, at det er ligegyldigt, om han spiller fodbold på sit klubhold og roder sig ud i nye møgsager.

Derfor bør han bruge mulighed nr. to og dermed sende et klart signal til Nicklas Bendtner om, at der skal styr på det fodboldliv, hvis den rød-hvide trøje skal trækkes over hovedet igen.

Jamen, han har altid leveret på landsholdet, vil nogle så mene. Ja, ja – men et kig tilbage på den seneste EM-kvalifikation var langt fra overbevisende og kampen i Parken mod Sverige var en ren fornærmelse fra den danske angribers side.

Har vi så alternativerne? Måske ikke de oplagte, men en Martin Braithwaite, Andreas Cornelius og Viktor Fischer kunne alle være muligheder på Bendtners faste position.

Så lad endelig Nicklas Bendtner mærke, at der rent faktisk er konkurrence om hans plads og at han ikke bare kan trække landsholdstrøjen i en automat. 

Se episoden med Nicklas Bendtner, der ændrede verdensstjernes karriere:

Wolfsburg-boss om bøde-Bendtner: Han er tankeløs

Annonce:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Danskerne har tabt tilliden til politikerne
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: