Bøjer sig i støvet: Magisk kongecomeback, FCM!

- Med sådan en moral, så er guldkampen pivåben, mener Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen

SMÅ PLASTIKBILER regnede ind på banen fra københavnerfansene inden FCM-FCK blev fløjtet i gang.

Som en protest over at TV3 Sport havde flyttet topbraget til mandag. Til fordel for Formel-1-dramaet i Bahrain – og skal vi blive i den hurtige sport, så strøg FCM i poleposition, mens FCK blev efterladt i pitten…

Fælles for begge begivenheder var dog, at speederen blevet trykket helt i bund – og derfor fik vi både et forrygende løb i Bahrain og en formidabel fodboldkamp i Herning.

HOLD NU K...,hvor var det en forrygende slagudveksling mellem FCM og FCK. Spandevis af chancer i begge ender, syngende fysiske dueller og masser af teknisk fodbold i højt tempo. Tak!

Et FCM-mandskab sat fuldstændig til vægs i en første halvleg, hvor Ståle Solbakkens udvalgte viste sig frem i en forrygende offensiv udgave med højt pres på FCM, hvor målet til 1-0 var total opvisning.

Ståle Solbakken havde taget konsekvensen af den måde, han vendte kampen mod FCN for en uge siden, hvor Rasmus Falk erstattede William Kvist på midtbanen.

Den udgave stillede FCK til start i – og med Viktor Fischer, Robert Skov og altså Rasmus Falk viste FCK sig frem i den bedste offensive udgave set i denne sæson. I tilgift med Carlos Zeca som blændende anker på den defensive midtbane.

Artiklen fortsætter under billedet.

FCK´s Federico Santander scorer til 1-0 jubler med Viktor Fischer. Foto: Claus Bonnerup
FCK´s Federico Santander scorer til 1-0 jubler med Viktor Fischer. Foto: Claus Bonnerup
 

Superligaen på spillerjagt: Sådan handler FCK til sommer

MODIGT VALG AF Solbakken til en topduel, men selvom resultatet ikke flaskede sig for københavnerne, så er den formation værd at bygge på.

Det var nemlig et sejlende forsvar, der var helt væk på dødboldene, som kostede FCK en ellers sikker sejr i en kamp, københavnerne burde have lukket ned efter 2-0-føringen, sat ind af en overdådigt spillende Viktor Fischer. At Stephan Andersen dropper på FCM's første kasser gør naturligvis heller ikke tingene bedre.

FCM? Jamen, at Jess Thorups mandskab bliver ved med at hente fuldt hus, er afsindigt imponerende. Spillet svinger stadig ikke, og vinterens store udskiftning i truppen sætter stadig sit præg.

Alt det er både spillerne, trænere og ledere fløjtende ligeglade med. De henter bare deres point! Det er ganske enkelt stærkt trænerarbejde af Jess Thorup og Co.

Bombe under slutspillet - kæmpe afsløring i Sønderjyske-sag

NÅR MAN BÅDE indhenter et vanvittigt formstærkt FCK-mandskab nede 0-2 OG sætter trumf på med det sidste søm i gæsternes ligkiste, så har man demonstreret en vanvittig flot moral, der kan blive afgørende i guldduellen.

Kan man oven i købet få Paul Onuachu spil til de sidste kampe efter skadespausen, så kan FCM være svære at bide skeer med.

Brøndby spiller bedre fodbold lige nu, ingen tvivl, men et magisk comeback, som det FCM leverede, kan være lige så meget værd i den afsindigt spændende guldduel, vi bliver vidner til i de kommende uger.

Vi skal helt til bunds i pinlig Superliga-skandale!

Superliga-skandalen ruller - kan ende med 'worst case'

Superligaen på spillerjagt: Sådan handler FCM til sommer