Efter DBU's pinlige Olsen-bommert: Lallende amatører!

Det er ganske enkelt inkompetent, dybt pinligt og en ægte skandale, at Dansk Bommert Union havde 'glemt' at invitere landstræner Morten Olsen til Dansk Fodbold Award, der fandt sted i aftes

Hverken DBU-formand Jesper Møller (tv.) eller DBU-direktør Claus Bretton-Meyer ser ikke ud til at have helt styr på tingene. (Foto: Lars Poulsen)
Hverken DBU-formand Jesper Møller (tv.) eller DBU-direktør Claus Bretton-Meyer ser ikke ud til at have helt styr på tingene. (Foto: Lars Poulsen)

TILLYKKE, DHF! Ja, du læste rigtigt. Et klap på skulderen til håndboldforbundet, der nu må overlade pladsen som det mest amatøragtige og inkompetente forbund til fætrene fra DBU.

Som Ekstra Bladet afslørede i aftes, ramte det nye DBU bunden i disciplinerne overblik, klasse og professionalisme.

Dansk Fodbold Award 2015 lignede en lukket fest for DBU-spidser og åbenbart så lukket, at Morten Olsen og striben af U-landstrænere ikke var inviteret til Odense.

Næh, den rødvin skulle fodboldledere fra hele landet da nok kunne ondulere selv, men det må saftsuseme have været med en bitter eftersmag.

Hovsa, DBU: Glemte at invitere Morten Olsen

AT DET SELVFØLGELIG er helt grotesk ikke at have landstrænerne til stede, når der til discountshowet skal uddeles priser til en stribe landsholdsspillere i alle aldersklasser, siger sig selv, men hvis DBU-bosserne helst er fri for besværlige fodboldtrænere og spillere og bare ville drikke sig en kæp i øret med andre fodboldledere, så kan de jo bare melde det ud.

Det er næppe tilfældet, men det er ganske enkelt inkompetent, dybt pinligt og en ægte skandale, at landstrænerne ikke er inviteret.

De repræsenterer om nogen dansk fodbold – og at tænke på, at Morten Olsen sidder nede i Belgien, mens dansk fodbold fejrer sig selv, er så pinligt, at det vil tage uger for undertegnede at rette tæerne ud!

Morten Olsen om DBU-forglemmelsen: Det kan jo ske

EN ADMINISTRATIV FEJL, kalder DBU de manglende invitationer. Hør lige, Claus Bretton-Meyer, Jesper Møller og Jakob Høyer-typer: Så må I fanden fløjteme få styr på jeres biks ude i Brøndby.

Det er vel ikke sådan, at landets største specialforbund styres af en flok lallende amatører? Med denne sag er svaret ja – og ordet kvajpander dukker nemt op. Specielt fordi man i første omgang prøvede at lyve sig fra sagen.

Medmindre selvfølgelig, at det var en helt bevidst handling. At DBU ønskede at sende et klart signal om, at magten udelukkende ligger i den administrative ledelse, og at folkene med græs under fødderne er mindre vigtige?

For helt ærligt: Var Morten Olsen ikke tiltænkt en rolle? Var der ikke en tale, han skulle holde, eller en pris, han skulle overrække? Og var der ikke et tænksomt menneske, der undrede sig over, at bordkortene ikke indeholdt navne som Morten Olsen, Jes Thorup og Peter Bonde?

DET ER EN SVINESTREG ud over det sædvanlige, og hvis Morten Olsen ikke føler sig specielt værdsat af sin arbejdsgiver, så er det fuldt forståeligt.

Forhåbentlig er en undskyldning allerede udgået til Belgien, Næstved og hvor de ikke-inviterede landstrænere ellers residerer, men man kan efterhånden godt blive i tvivl om klassen i DBU!

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.