Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Er du blevet vanvittig, Jan Bech!

Thomas Frank ligner nu en helt færdig mand efter Brøndby-bossens udgydelser i debatforum og han bør selv trække stikket, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Jan Bech Andersen er kommet i stormvejr efter brug af falsk profil. Foto: Lars Poulsen
Jan Bech Andersen er kommet i stormvejr efter brug af falsk profil. Foto: Lars Poulsen

Er Jan Bech Andersen handlingslammet? Nej!

Sådan indleder profilen ’Oscar’ et indlæg på det største debatforum for Brøndby-fans, nemlig sydsiden.dk

Det er selvfølgelig ganske sympatisk, at ’Oscar’ sådan støtter en trængt klubejer, men problemet er – som Ekstra Bladet afslører – at bag profilnavnet gemmer sig, ja lige præcis: Jan Bech Andersen, der havde gaflet sin søns profil.

Udover det tåkrummende pinlige i, at Jan Bech Andersens bedrag nu er afsløret – og at det selvfølgelig kalder på et grin i det helt brede format, så er Brøndby-bossens optræden helt ude i hegnet.

Ja, det er vel det nærmeste man kan komme på en kopi af Donald Trump, når det kommer til tilsvininger og selvforherligelse.

Men det amerikanske modstykke gør det i det mindste under eget navn og har ikke brug for et dække til at udgyde sine synspunkter.

Se også: Afsløring: Brøndby-ejer sviner Frank og Rud under falskt navn

Motivet er selvfølgelig ikke vanskeligt at finde. Jan Bech Andersen har brug for at vende folkestemningen i Brøndby – og høste noget anerkendelse for det arbejde og de mange millioner, han har lagt i at genrejse klubben.

Oven i købet er det – som kommunikations Henrik Byager også påpeger – ganske sundt for en virksomhedsleder, at følge med i debatten om ens virksomhed. Ja, i virkeligheden vildt god stil, men det er en balanceakt som Jan Bech Andersen ikke formåede at håndtere.

Problemet er, at Jan Bech Andersen har tabt kasketten fuldstændig og udviser katastrofal mangel på situationsfornemmelse og noget, der bare ligner anstændig ledelse. Specielt fordi han på den måde nagler navngivne personer til korset.

Både Per Rud og Thomas Frank får en ordentlig en med tastaturet, og mens sportschef Per Rud er hældt ud, så står Thomas Frank stadig i spidsen for Superligamandskabet.

Efter denne afsløring, så må man blot konstatere, at det gør han næppe meget længere.

Det Jan Bech Andersen ikke siger offentligt, lader han sin profil ’Oscar’ gøre og der er jo ingen tvivl: Thomas Frank var en fejlansættelse fra start og kun tilfredsstillende placeringer, som bronzen sidste år, har holdt ham inde i varmen.

Derfor: Der er næppe nogen vej tilbage for et fortsat samarbejde og i virkeligheden burde Thomas Frank knalder knytnæven i bordet og forlade jobbet omgående.

Det har selvfølgelig nogle økonomiske konsekvenser i forhold til en fyring, men opbakningen fra Jan Bech Andersen til Thomas Frank ligger helt åbenlyst på bunden af Brøndby-brønden - og skal Frank fra Brøndby med nogenlunde rank ryg, så har han nu muligheden for det.

I flere omgange lover alter egoet ’Oscar’, at der vil komme forandringer og med de oplysninger ude i lyset, så det er alligevel kun et spørgsmål om tid før Thomas Frank alligevel er ex-Brøndby-træner.

Jan Bech Andersens glødende engagement og involvering i Brøndby fejler ikke noget. Det gør til gengæld hans dømmekraft.  

Jo, dagens Oscar går ubestridt til Jan Bech Andersen for den mest pinlige optræden i Superligaen.

Allan Olsen - 7. mar. 2016 - kl. 06:35 Hvornår løber Brøndby-boss skrigende væk?

Jan Bech Andersens bøn til Daniel Agger:

Jan Bech Andersen er et passioneret menneske med temperament og vildskab. (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Sådan er Jan Bech - temperament, passion og vildskab

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen