Annonce:
Annonce:

Flået i stykker, men respekt alligevel, FCM!

Memphis Depay var flødeskum for øjnene og United var et par klasser over FC Midtjylland, der dog alligevel kan tjekke ud af Europa League med rank ryg, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen 

Hør FCM-træner, Jess Thorups, kommentar om kampen her (Foto og redigering: Mikkel Cramon)
Annonce:

THE MEMPHIS TRAIN, hedder Rufus Thomas’ funkhit fra 1967.

Her 49 år senere, så skal jeg lige love for, at vi fik set det tog buldre af sted i Manchester Uniteds trøje. Memphis Depay havde en fest og gjorde André Rømers optræden på Drømmenes Teater til et rent mareridt. Flået i stykker af Memphis-toget og til sidst kylet ud af stadion.

HOLLANDSKE DEPAY var et uimodståeligt højhastigstog, der gjorde fuldstændig, hvad der passede ham og diskede op med den ene fremragende detalje efter den anden.

Mand-mod-mand var han outstanding og voldte gennem hele kampen gigantiske problemer for FCM-forsvaret. Verdensklasse!

Annonce:

Ja, kampen endte med, at FC Midtjylland bliv kørt rundt på røv og albuer – og hvor klasseforskellen blev udstillet på 70 tommer i UHD. Alligevel er der grund til at løfte på hatten over den samlede indsats over de to kampe, selvom Old Trafford – som ventet – blev endestationen.

Andre Rømer kunne sagtens have været skiftet med Kristian Bach Bak i pausen, men han fik muligheden i anden hlavleg også - og stod ofte for isoleret med Memphis Depay.

HVIS NOGLE HAVDE forudsagt, at FC Midtjylland indtil fire minutter før tid af returkampen ville have chancen for at sende mægtige Manchester United ud i Europa-mørket med bare et enkelt mål, ja så ville man have været afskrevet som skør. Eller en dårlig kopi af Claus Steinlein…

Ikke desto mindre fulgte FC Midtjylland den engelske storklub næsten til dørs, selvom forskellen i specielt anden halvleg var lige så stor som forskellen i lønninger på de to mandskaber.

Nå, ja - så fik United da også præsenteret Marcus Rachford for omverdenen og han vil da nok huske tilbage på FCM-kampen med stor fornøjelse efter to kasser.

Annonce:

André Rømer var slet ikke tilfreds med sin indsats (Foto og redigering: Mikkel Cramon)

 Hør Daley Blinds kommentar til FCMs præstation her (Foto og redigering: Mikkel Cramon)

United-debutant dukkede midtjyske drømme

5-1-SEJREN VAR ikke et mål for lidt – og med de cifre får returkampen selvfølgelig et lidt pinligt skær. United havde både et stolpeskud og et misbrugt straffe på blokken også.

Det er dog stadig værd at huske tre ud af fire absolutte godkendte halvlege mod et Premier League-hold i den absolut øvre ende – og i det hele taget har Jess Thorups Europa League-kampagne været imponerende.

Annonce:

LÆG SÅ TIL, at Pione Sisto over to kampe mod Manchester United har fået banket sit poetentiale fast med blokbogstaver. Scoringen til 1-0, der rystede United og Old Trafford et kort overblik var endnu engang drible- og overbliksklasse. Først sætter han Blind og derefter Michale Carrick for så at sende kuglen i kassen. Iskoldt og i det hele taget fik han over de to kampe vist, at Premier League ikke er noget skræmmende sted for den lille juvel i dansk fodbold.

MEMPHIS DEPAY kunne han dog ikke røre - og det kan sagtens være, at FCM-spillerne vågner lidt mørbankede op.

Kørt over af The Menmphis Train...

Seerne raser over lyden til United-FCM

Der var ellers god stemning blandt FCM-fans i Manchester inden kampen (Foto og redigering: Mikkel Cramon)

Der blev flittigt skrevet om braget i England inden kampen (Foto og redigering: Mikkel Cramon)

Et af kampens højdepunkter: Sistos scoring. Se reaktionen fra Ekstra Bladets studie her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: