Annonce:
Annonce:

Fra baren til banen: Ja, gu' skal Bendtner starte inde

Hverken Andreas Cornelius eller Yussuf Poulsen fik det til at svinge mod Montenegro, så Nicklas Bendtner bør starte inde mod Rumænien, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

Jeps, det var kaffen Bendtner valgte i hotelbaren på Hilton i Podgorica. Foto: Lars Poulsen
Jeps, det var kaffen Bendtner valgte i hotelbaren på Hilton i Podgorica. Foto: Lars Poulsen
Annonce:

BAREN ELLER BANEN? Ja, det kan være spørgsmålet – og har måske været det for Nicklas Bendtner tidligere i karrieren, men som Ekstra Bladets billede viser, så valgte den danske angriber kaffen!

Det foregik på Hilton i Podgorica, hvor landsholdet havde inviteret til presse-tam-tam efter sejren over Montenegro – og selvfølgelig var humøret højt.

Artiklen fortsætter under billedet:

 Hvordan skal man fejre den sejr?Mange fristende flasker, men Nicklas Bendtner valgte rigtigt. Gør Åge Hareide også det mod Rumænien? Foto: Lars Poulsen
Hvordan skal man fejre den sejr?Mange fristende flasker, men Nicklas Bendtner valgte rigtigt. Gør Åge Hareide også det mod Rumænien? Foto: Lars Poulsen
 

Også hos Nicklas Bendtner, der i vanlig selvtillidsfuld stil sagde til Ekstra Bladet efter sejren, at det ’jo ikke gik så godt i VM-kvalifikation, da han ikke var en del af holdet’… (en historie du kan læse her).

UDMÆRKET, BENDTNER! Han ved selvfølgelig godt, at han ikke var i nærheden af at være god nok, og at hans landsholdspause var fuldt ud rimelig.

Annonce:

Nu står Bendtner bare et helt andet sted. Det er måske ikke verdens bedste liga, han er havnet i, men for første gang i umindelige tider har fodboldnomaden leveret på klubholdet over en lang periode.

Ja, faktisk har niveauet været helt og aldeles strålende i Rosenborg også internationalt mod eksempelvis Ajax, der blev tævet ud af Europa League.

De indhop, han har fået mod Polen og Montenegro under Åge Hareide, har da også holdt et vist niveau.

DET ER ALTID svært at brage igennem som indskifter, men spørgsmålet er selvfølgelig også, om ikke Bendtner banker på til en startplads i morgen mod Rumænien.

Herfra er svaret et ja – med tilføjelsen: Han bør starte inde.

En ting er Bendtners egen formfremgang, men skal man bruge Montenegro-kampen som rettesnor, så fik hverken Andreas Cornelius eller Yussuf Poulsen det vilde ud af den kamp.

De to angribere led selvfølgelig også under en rodet dansk affære, men under alle omstændigheder handler landsholdsfodbold om at bruge de bedste her-og-nu.

Annonce:

BUDDET HERFRA er, at Andreas Cornelius bliver flyttet ud på kanten, Nicklas Bendtner ind i midten og Yussuf Poulsen en tur på bænken.

Det var den recept, der lykkedes fremragende mod Polen i Parken og hvorfor ikke gentage den.

Der spillede den skadede Nicolai Jørgensen i midten, men finten er, at Andreas Cornelius bliver en stærk opspilsstation på kanten, hvor kuglen enten blev leveret ud til en fremadstormende Henrik Dalsgaard eller ind centralt til Christian Eriksen og altså Nicklas Bendtner.

Artiklen fortsætter under billedet:

Nicklas Bendtner angriber i kampen mod Montenegro. Foto: Lars Poulsen
Nicklas Bendtner angriber i kampen mod Montenegro. Foto: Lars Poulsen
 

RUMÆNIEN vil sikkert ikke alt for langt frem på banen i Parken, så den fysiske styrke, både Nicklas Bendtner og Andreas Cornelius kan bibringe på de mange direkte bolde, det danske landshold er begyndt at benytte sig af, vil være enorm.

Med den lidt mere uforudsigelige spillestil, hvor bolden hurtigt bliver slået i feltet, så gør det absolut heller ingenting at have to fysiske monstre til at duellere med Rumænernes bagkæde.

Annonce:

Selvfølgelig er Nicklas Bendtner en stærk joker at have på bænken, men lad os nu se den stærke angriber fra start.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Nicklas Bendtner er topmotiveret for at bevise, at han igen skal være det klokkeklare førstevalg, når der skal smides angribere på taktiktavlen.

For Nicklas Bendtner hører vel til på banen og ikke i baren …

Schmeichels vilde ros: Få spillere i verden er så dygtige som Eriksen

Det vigtige VM-regnskab: Danmark kan blive sikker allerede i aften!

Shit, Eriksen - han er for vild!

Se Ekstra Bladets analyse efter sejren over Montenegro:

BBC afslører potentielt slutrunde-chok: VM i fare for aflysning

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: