Annonce:
Annonce:

Hatten af for Kong Kasper

To tredje dele inde i sæsonen, og Leicester fører endnu. Med otte clean sheets og et højt bundniveau har Kasper Schmeichel en stor del af æren for succesen

Kasper Schmeichel har taget styringen i Leicester. (Foto: Zuma Press)
Kasper Schmeichel har taget styringen i Leicester. (Foto: Zuma Press)
Annonce:

BOOKMAKERNES skræk - og hele fodboldverdenens kæledægge.

England og Premier Leagues svar på Herfølge har for alvor sat brand i gaden, og herfra er der da også bare at sige: Hvad er der IKKE at kunne li' ved Leicesters sensationelle attentat på intet mindre end Premier League-guldet?

NÅ, JA - EJERNE er fra Thailand, så måske er der ikke så meget anderledes end russiske, amerikanske eller hvidklædte sheiker som ejere, men underdog-historien er bare fantastisk, og det er det, selve den store sportsfortælling kan, når den er bedst.

Kasper og Peter Schmeichel kan skrive vanvittig far/søn-historie

Når vi så har en dansker med i årets sportslige eventyrfortælling, ja, så må selv H. C. Andersen da sidde i fortæller-himlen og smile lidt..

Ekspert tror på Schmeichel-triumf: Denne Leicester-kommentar var dum

Annonce:

AT KASPER Schmeichel som den første kan gentage faderens triumf som Premier League-triumfator er også en fuldstændig enestående historie. Oven i købet på samme position. Det er fuldstændig enestående - også hvis man kigger ud i den store verden.

SÅ JO, DER er masser at være stolt af som dansker, og Åge Hareide kan sætte sig i landstræner-stolen i sikker forvisning om, at lige præcis på den position har vi ingen problemer.

Med otte clean sheats i 25 PL-kampe har Kasper Schmeichel i hvert fald en kæmpe andel i, at Leicester indtager en helt vanvittigt overraskende førsteplads to tredjedele inde i turneringen.

PREMIER LEAGUES bedste målmand? Njaarh, det er nok at stramme den, og mon ikke De Gea, Courtois og Peter Cech trods alt rangerer højere, men den vigtigste så? Ja, den køber vi!

Schmeichel har været en af de store profiler på Leicester-holdet, der stormer mod sensationelt guld. (Foto: AP)
Schmeichel har været en af de store profiler på Leicester-holdet, der stormer mod sensationelt guld. (Foto: AP)
 

DER ER OGSÅ grund til at tage hatten af for den tur, han har taget efter gennembruddet og nedturen i Manchester City.

Darlington, Bury, Falkirk, Notts County er ikke ligefrem noget prangende cv, men han høster nu frugterne for ikke at have givet op - eller lade far Peters gigantiske skygge være en hæmsko.

Annonce:

Med tiden i Leicester har han banket sit navn fast i Premier League, og det er edderhakkeme fortjent, hvis det i sidste ende kaster en Premier League-titel af sig.

Det danske titelræs: Derfor har Eriksen og Schmeichel succes

SELVBEVIDSTHEDEN er også vokset med succesen, og hvor man i starten så en nærmest ydmyg Kasper Schmeichel være enhver pressemands drøm, så er der komme noget mere attitude på drengen.

Peter Schmeichel var i sin tid mange journalisters værste mareridt.

Når den rapkæftede keeper var i ondt lune, så sad tacklingerne i knæhøjde, og lige præcis dét er der ingen grund til, at sønnike kopierer.

Der er så meget andet godt, han heldigvis har taget med sig..

PS: At Danmark med Christian Eriksen har en spiller mere, der kæmper med om Premier League-guldet, er fuldstændig fantastisk, og for begge mesterskabsbejlere gælder, at de ikke bare er fyld, men rygrad på deres mandskaber.

Leicester-fan spillede 5 pund – kan vinde kvart million på mesterskab

Annonce:

TV: Hør den danske keeper fortælle, hvorfor han mener, Leicester har succes.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: