Hjælp, har I også et tredjehold, Frankrig!

Jammerligt, at se så mange danske boldtab, mener Ekstra Bladets sportsredaktør, Allan Olsen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

MONSIEUR Deschamps. Hvis det var dit andethold kan vi så ikke nøjes med at møde tredjeholdet næste gang…

Ja, Danmark blev lavet til en ordentlig omgang confit de canard og et kreativt, speedkombinerende og giftigt fransk mandskab, hvor typer som Lacazette, Payet, Griezmann og Kondogbia drev spillet frem.

Med en flok rundtossede danskere som resultat.

(Foto: Lars Poulsen) Allan Olsen Mere LORD end lagkage!

FRANSKMÆNDENE forvandlede lynhurtigt det danske straffesparksfelt til en indendørsbane – og så hurtige på fødderne var hverken Simon Kjær eller Erik Sviatchenko og der var ikke meget hjælp at hente fra William Kvist, Daniel Wass eller hvem der nu lige kiggede forbi.

MENS DANSKERNE blev snurret længere og længere ned i græsset i første halvleg – og det var slemt nok at se på – så var det helt jammeligt, når bolden var på røde fødder.

Det er dog sjældent set, at et dansk landshold smider så mange bolde væk. Fuldstændig håbløst, rådvildt og for mange kunne ikke følge med i det tempo som fodbold på topplan bliver spillet i.

Fabio Coentrao blev matchvinder for Portugal, da Serbien blev besejret 2-1 i Lissabon (Foto: AP) Landsholdsfodbold Portugal overhaler Danmark i EM-gruppen

JA, DET BLEV bedre i anden halvleg. Franskmændene skruede lidt ned for blusset, Anders ’AC’ Christiansen fik stabiliseret midtbanen og så vågnede Christian Eriksen en smule op efter en hel død første halvleg.

CHANCERNE KOM sgu’ også.

Bendtners mistimede hovedstød på Krohn-Dehlis gudeindlæg burde have givet mål, samme Krohn-Dehli kunne have fået et straffespark og så kunne Chr. Eriksens giftige, flade drøn også have givet en pind.

Nu endte det med et hæderligt 2-0-nederlag til et fransk mandskab med spillere fra de franske topklubber og med buler af talent.

Albaniens Sokol Cikallesh (bagerst) var med til at sikre en 2-1-sejr over Armenien (Foto: AP) Landsholdsfodbold Vandt igen: Albanien presser Danmark i EM-kampen

DE VIGTIGSTE konklusioner:

  • Daniel Wass har stadig ikke overbevist om sit landsholdskandidatur.
  • Daniel Agger mangler som forsvarsstyrmand.
  • Erik Sviatchenko og specielt Lasse Vibe fik for alvor at mærke, at springet fra deres ligaer til et fransk landshold er stort. Kæmpe stort.
  • Nicolai Jørgensen har altså noget internationalt format. Bare ikke foldet ud endnu.

Morten Olsen har lukket ned og vil ikke tale om stridighederne med DBU. Men landstræneren har det helt sikkert ikke godt med, at direktør Claus Bretton-Meyer sår tvivl om landstrænerens troværdighed. (Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Balladen i DBU: Derfor er Olsen rasende

NÅ, DER var heldigvis ikke point på spil og skulle vi komme med til EM i Frankrig, hvad der stadig er kravet, så bliver vi nok ikke europamestre...

1 af 2 2-0 til Frankrig, mens Simon Kjær kunne se sagesløs til (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 (Foto: AP)
19 kommentarer
Vis kommentarer